Wolk steeds groter aandeel in de beveiliging uitgaven

Cloud Security is goed voor 17 procent van ‘s werelds algehele veiligheid van vorig jaar door te brengen, en dit cijfer zal naar verwachting toenemen tot 24 procent in 2016.

Volgens een rapport van AMI Partners vrijgegeven woensdag, de totale wereldwijde uitgaven aan beveiliging producten en diensten in 2011 bereikte US $ 19000000000 Zij voegde daaraan toe dat de uitgaven door kleine en middelgrote bedrijven (MKB) zou toenemen met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van meer dan 10 procent tussen 2011 en 2016.

AMI Partners belicht een aantal belangrijke factoren die het bedrijfsleven bezorgdheid over de veiligheid en de goedkeuring van cloud-gebaseerde beveiliging met inbegrip van de verspreiding van mobiele apparaten en bring-your-own-device (NYOD), en de vraag werknemer voor de toegang tot bedrijfsgegevens altijd en overal. Deze verhoogde blootstelling aan risico’s van een bedrijf en in toenemende mate onhandelbaar voor het MKB.

Veiligheid is een complex probleem met snel veranderende permutaties, “zei Hugh Gibbs, vice-president van onderzoek voor EMEA, AMI Partners.” Wijdverspreide gebrek aan technische middelen en expertise leidt tot een toenemende wens om het probleem te besteden bij het MKB. Dit is de presentatie van grote kansen voor managed service oplossingen, met name voor scholing, lokale channel partners en managed security service providers (MSSP).

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Om de mogelijkheden hier tikt, het onderzoeksbureau drong IT security-leveranciers om levensvatbare aanbiedingen, zoals bieden gemakkelijk te implementeren cloud services op aantrekkelijk geprijsde dienst bundels waarin het zei kon potentiële opname te verhogen door 4-5 keer. Marktpartijen moeten ook de beschikbaarheid van hun veiligheid uit te breiden via verschillende wegen waaronder lokale channel partner, winkels en dienstverleners.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen