Wolk die verantwoordelijk is voor ‘De wraak van de klant era: IBM

Consumenten hebben ingehaald wat cloud services in staat zijn, en in plaats van dat het een kostenbesparing voor het bedrijf, worden organisaties naar verwachting groot zijn om door te brengen of klanten te verliezen.

Op de IBM SmartCloud live 2013 evenement in Sydney op donderdag, IBM consulting services leider Will Duckworth zei dat veel consumenten raken gewend aan gespecialiseerde behandeling en verwachten meer van organisaties.

[Ze willen dat we] om sneller te reageren, om nieuwe producten te leveren aan de markt sneller, en behandelen me als een individu toen ik interactie met de onderneming.

Duckworth zei dat hun behendigheid te verbeteren, organisaties moeten hun organisatorische structuren af ​​te vlakken en te gebruiken; meer data-analyse, om zichzelf sneller te informeren over beslissingen.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Terwijl die zijn veranderingen die bedrijven zal moeten maken, zijn ze niet meer kostenbesparende degenen. IBM vorige week bleek dat de kostenbesparingen, is niet de belangrijkste drijfveer voor cloud-adoptie, en Duckworth uitgebreid op die.

“Ik noem dit de wraak van de consument. Bij de eerste golf van het internet, de onderneming gericht op ‘Hoe kunnen we geld besparen? Ik kan mijn kosten te nemen om te dienen van $ 1,25-1,25 cent.’ Ze wisten niet na te denken over hoe de consument in te schakelen. ”

Hij zei dat de consumenten willen worden aangesteld als individuen in plaats van massa verkocht aan.

“Ze verwachten lopende voordelige relaties. Ze begrijpen dat het niet transactionele, en ze willen niet transactionele te zijn,” zei hij.

Ze willen de naadloze ervaring in kanalen. Ze willen uw merk te ervaren, niet over een gebroken ervaring in mobiele en commercie.

Een deel van de opvang voor de nieuwe gedragingen van de klanten betekent ook dat de back-end oudere systemen die niet zijn verplaatst naar cloud-diensten moeten eerder vroeger dan later worden onderzocht.

Duckworth gebruikt het voorbeeld van een winkel, waar als er een probleem in het bedrijf supply chain of warehouse management systeem dat het voorkomt dat reageert op periodes van hoge vraag, het bedrijf staat te zijn een verlies te maken.

Ik kan het te verkopen, maar ik kan niet verzonden worden. Ik weet zelfs niet als het in voorraad. Het hebben van een back-end die kan reageren in de cloud, die kunnen schalen om aan de vraag te voldoen, die snel kan veranderen, is van het grootste belang.

We moeten alle legacy systemen die je jarenlang hebt besteed aan het ontwikkelen en beheren van mogelijk te maken. Hoe krijgen we ze meer responsieve, behendig, en geautomatiseerde om te reageren op dit, dus we zijn niet alleen het creëren van vraag naar consumenten die je niet kunt vervullen?

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie