tweede kwartaal van Dell: Een andere mijlpaal in de turnaround verhaal

Dell meldt het fiscale tweede kwartaal op donderdag nabeurs en analisten wenden zich optimistisch over het bedrijf turnaround prospect te midden van een betere consumenten notebook ontwerpen, opkomende markt inkomsten en solide server omzetgroei.

Dell zal naar verwachting het fiscale tweede kwartaal de winst van 36 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 15950000000 melden, volgens Thomson Reuters. Dell biedt geen financiële begeleiding, maar Wall Street verwacht winst van 41 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 16700000000 voor het derde kwartaal.

Analisten zijn het draaien steeds optimistisch over de vooruitzichten en de server statistieken van IDC’s op woensdag Dell’s alleen maar versterkt dat de algemene idee dat het bedrijf op de goede weg.

Hier is de wieg vel voorafgaand aan de winst rapport

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Serververkoop verwachting beter dan verwacht. Cowen & Co. Louis Miscioscia zei in een onderzoek noot die Dell server inkomsten moet ongeveer $ 1700000000, maar kon $ 1870000000 geraakt met een omzetgroei van 15 procent. Dat incrementele inkomsten kon zoveel toevoegen als een cent per aandeel aan de winst. HP meldde ook sterke server winsten en Dell is het verkrijgen van op zijn grotere rivaal;. SMB en opkomende markten winsten. Small business en opkomende mar kets zijn de groeimotoren voor Dell. In feite, als Dell verslaat schat dat het zal waarschijnlijk als gevolg van deze twee markten. Miscioscia is een van de meer bullish op Wall Street en het projecteren van een omzet van $ 16200000000, ruim voor de consensus vooruitzichten. Dell onthulde onlangs vier SMB gericht Vostro pc’s voor opkomende markten met beperkte configuraties. Dell lanceerde ook een nieuwe Latitude lineup gericht op zakelijke gebruikers.

Kostenbesparende vooruitgang. Analisten over de hele linie zijn nauw met de voortgang van Dell in het snijden bedrijfslasten en verwachten meer ontslagen uit het bedrijf. Echter, kostenbesparingen waarschijnlijk zal worden gecompenseerd door een agressieve prijsstelling in het kwartaal. Toss in de marketing van nieuwe producten en Dell kunnen snijden operationele kosten alleen voor de brutomarge fort op zijn best te houden. “Onze schattingen weerspiegelen een 18,1% bruto marge, een daling van 187 basispunten op jaarbasis, als gevolg van agressieve prijsstelling, commodity prijzen terug te keren naar normaal niveau en de toegenomen verkoop via de detailhandel kanalen”, zegt Cross Onderzoek in de winst preview.

Retailkanaal schapruimte. Dell in de afgelopen kwartalen heeft het kanaal bestormden, maar het is niet duidelijk dat het is het verkrijgen van schapruimte. UBS-analist Maynard Um notes

Onze recente retailkanaal controles geven geen verschuiving in PC schapruimte in de belangrijkste retailers, met HP dominerende en Dell nog steeds vrij beperkt SKU’s in veel grote Amerikaanse retailers. Erkent onze retail controles zijn niet representatief voor de mondiale markt, we voelen deze controles zorgen voor een fatsoenlijke idee van regionale aanwezigheid kanaal. Gezien de recente productintroducties en haar strategie, zijn wij van mening aanwezigheid van Dell in de VS retail kanaal zou kunnen toenemen in de komende kwartalen.

Bovendien, Dell is waarschijnlijk om te praten haar verkoop aan consumenten en haar voorliefde voor design. Dell heeft veel vooruitgang geboekt in de richting van zijn doel van het genereren van product lust;. Sommige kleur op Dell’s software plannen. Dell heeft stilletjes de opbouw van zijn software bedrijven in het bijzonder voor software as a service. Het is ook de ontwikkeling van op Salesforce.com’s force.com platform en tweaken Vista om het beter verteerbaar te maken. Hoewel de focus uiteraard zal liggen op hardware elke incrementele kleur op Dell’s software plannen zou een duidelijk merkbaar zijn.

Analisten over het algemeen verwachten dat Dell haar retail winsten voorsprong op zijn hoogtepunt consument verkoop van het seizoen en een positieve toon van CEO Michael Dell, die onlangs een grote brok van de voorraad gekocht tout. Dell is nog steeds een work in progress, maar lijkt te worden geleid in de juiste richting.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld