Inbreuk gemiddelde kosten hit $ 4.000.000 mark

De gemiddelde kosten van een inbreuk op de gegevensbeveiliging is $ 4.000.000, een stijging van 29 procent sinds 2013, volgens de Ponemon Institute en IBM data.

Ponemon voerde een studie van 283 bedrijven en vond in 2016 de kosten in verband met een inbreuk op de gegevensbeveiliging is in 2015. Ponemon verhoogd naar $ 158 een record, een stijging van $ 154 ook geconcludeerd dat er een 26 procent kans dat een onderneming zal worden getroffen door een of meer gegevens schending van 10.000 records over de komende 2 jaar.

Een van de belangrijkste bevindingen

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Datalekken kosten het meest in de VS op $ 223 per record gemiddeld en $ 213 in Duitsland. Brazilië en India waren de laagste op $ 100 en $ 61, respectievelijk. De gemiddelde kosten van een data-inbreuk in de Verenigde Staten was $ 7.010.000. In India, een inbreuk kost $ 1.600.000;. Healthcare inbreuk kosten $ 355 per record gemiddeld en onderwijs was $ 246. Publieke sector had de laagste inbreuk kost $ 80 een record;. 48 procent van de inbreuken werden veroorzaakt door kwaadaardige en criminele aanslagen;. Het gebruik van encryptie en incident response teams snijden inbreuk kosten met $ 16 per register;. Bedrijven in Frankrijk, Japan en Italië had de meeste moeite met het bijhouden van klanten na een overtreding. De kosten van verloren gegane was het hoogst in de Verenigde Staten op $ 3,97 per record;. Hoe snel een bedrijf reageert op een inbreuk op de gegevensbeveiliging beïnvloedt kosten.

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond