Heeft HP’s back-to-school PC line-up maken van de klas?

Weet je nog dat HP had genoeg van de pc-business? Slim marges, en de vermoeiende cyclus van incrementele verbeteringen om sap die marges, heeft de vloek van computerfabrikanten al jaren, en de baanbrekende tech bedrijf zei gewoon “nee”.

Laatste beoordeling

Alle drie van deze telefoons zijn uitstekend en zijn lager geprijsd dan een vergelijkbare iPhone 6s of 6s Plus.

En dan net zo snel, zijn schreden, en hier HP is in 2014, het uitrollen van een back-to-school lineup van systemen – en iedereen eraan te herinneren waarom het wilde weg uit de PC rat race te krijgen in de eerste plaats.

Om eerlijk te zijn, het probleem is niet HP’s alleen. Sterker nog, we weten allemaal dat de industrie is, in het slop, dankzij de explosie van tablets en smartphones dat veel mensen vertrouwen op voor het merendeel van hun computertaken en die hebben geen innovaties op de oude PC gemaakt kijken niet zo innovatief . Dus pc-makers hebben genomen aan het brengen van de nieuwe mobiliteit naar de oude computer.

Chromebooks – laptops die Google Chrome gebruiken als hun OS en zijn gebouwd om cloud-diensten te gebruiken en zorgen voor een gemakkelijke toegang tot internet – zijn, een van de lichtpuntjes, want de industrie onlangs, en; HP heeft al toegetreden tot in de partij. Zijn nieuwe Chromebook PC lijkt te blijven exploiteren die trend, met een beroep op leuke kleurkeuzes (turkoois en wit – sorry, “Sneeuwwitje”, aldus HP), een verbeterde batterij en kleine prijsdalingen te onderscheiden van het groeiende aantal Chromebook keuzes. Klinkt als, een bekende strategie voor deze producten, met een twijfelachtige kans op succes?

Windows laptops hebben geprobeerd om een ​​aantal tablet magie op te nemen met de converteerbare modellen, en HP heeft zijn aandeel ontketend sinds Windows 8 werd vrijgegeven. Helaas, 2014 is meestal een slap aftreksel van 2013, met grotere schermen en kleine updates aan de; Pavilion X360, en, Split x2, samen met de nieuwe Envy X360, die allemaal gebruik maken van een scharnierend ontwerp om de apparaten in meerdere kijkposities zetten (of in het geval van de Split x2, om de weergave van het toetsenbord basis los). De Pavilion X360 heeft nu een 13,3-inch scherm, terwijl de Envy X360 is een grotere, beefier broer van de vorige; Envy x2.

HP blijft de lof van het hebben van Beats zingen Audio-technologie geïntegreerd in de verschillende systemen, hoewel we weten allemaal dat, het bedrijf is in de Apple-stal nu, en het is onduidelijk hoeveel van een voordeel het echt anders brengt dan het toevoegen van een spec de lijst.

Dat laat ons met de meest interessante onderdeel van HP’s aankondiging – de, lange-geruchten, 14-inch SlateBook (hierboven afgebeeld), een Android-powered laptop die vreemd genoeg zal concurreren tegen de eigen Chromebook. Hoewel duurder dan de, 14-inch HP Chromebook; (beginnend pricer van $ 399 versus $ 299), het komt met een hogere-res scherm (1,920×1,080 vergelijking met 1,366×768) en is een beetje dunner en lichter. Met zijn zwarte bekleding en gele accenten, maar heeft ook een meer verfijnde design gevoel dan HP’s plastic fantastic Chromebook esthetiek. Meer over de SlateBook en de nieuwe HP Chromebook is te vinden in de preview deskundige.

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Overwegende dat Chromebooks zich hebben bewezen in de markt, Android laptops zijn er maar weinig tussen, met, een budget-model van Archos, de meest recente invoer. Er is, een groot deel van de scepsis, over de vraag of iemand echt een notebook met Android zou willen, hoewel HP krediet verdient om uit te gaan op een ledemaat met een gepolijste ogende product. Het valt nog te bezien of de upscale aanpak meer omzet zal opleveren dan de spotgoedkope Archos strategie – is er ruimte voor beide benaderingen omdat er met Android smartphone stratificatie?

Heeft een van HP’s nieuwste pc’s prikkelen je? Heeft het de juiste beslissing om te verblijven in de computer verkoop, gezien de huidige markt? Laat ons weten wat uw gedachten in de sectie Talkback hieronder.

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare