GoDaddy koopt FreedomVoice om VoIP-diensten aan kleine en middelgrote bedrijven brengen

Small business domeinhost GoDaddy plannen aangekondigd om Encinitas, Californië gevestigde FreedomVoice te nemen voor $ 42.000.000 in contanten, plus maximaal $ 5 miljoen in de potentiële toekomstige succesbetalingen betalingen.

GoDaddy zal de deal gebruiken om cloud-gebaseerde telefoniediensten aan te bieden aan het MKB. FreedomVoice’s producten omvatten een aangepaste wolk nummer dat automatisch routes zakelijke gesprekken naar de mobiele telefoon van de gebruiker en een cloud-gebaseerde telefoon systeem dat levert voice over IP voor kleine kantoren.

“GoDaddy heeft 14 miljoen klanten en velen van hen hebben moeite om betaalbare en eenvoudige telefonie-oplossingen te vinden”, zegt Steven Aldrich, GoDaddy chief product officer.

GoDaddy heeft gewerkt om zijn communicatie diensten voor kleine bedrijven uit te breiden en onlangs een aangewezen telefonie business unit om toezicht te houden op haar communicatiestrategie. De nieuwe eenheid zal worden beheerd door Intuit veteraan Barry Saik. FreedomVoice CEO Eric Thomas is gepland voor de rol van de omzet uit telefonie en Integration Officer bij GoDaddy.

Voor nu, zal FreedomVoice blijven om haar producten online en via partners te verkopen. GoDaddy zei dat het plan om cloud-gebaseerde voice producten integreren van FreedomVoice in GoDaddy ‘in de nabije toekomst. ”

LEES VERDER

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

GoDaddy komt in de cloud zaken met nieuwe servers, applicaties voor het MKB; GoDaddy brengt cloud SMB services naar Azië, maar China nog; GoDaddy’s eerste dag op Wall Street was geen grap; GoDaddy ‘mijn’ veiligheidslek blaast uw account

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen