GlassHouse annuleert IPO

Op de hielen van mijn, “Of beursintroducties, dotcoms en andere gigaflop investeringen” post van gisteren, heb ik een persbericht dat GlassHouse Technologies haar aanstaande IPO heeft geannuleerd ontvangen. De verkiezing zich terug te trekken moet niet worden gezien als een negatief tegen een bedrijf. Er zijn redenen om te gaan publiek en er zijn redenen voor het onttrekken van een beursgang.

Een beursgang of Initial Public Offering, is een geweldige manier voor bedrijven om kapitaal aan te trekken doordat buitenstaanders om te investeren in het bedrijf en te delen in het succes ervan. Het nadeel is dat je ook delen in hun fouten en misstappen. De IPO helpt ook de waarde van een bedrijf. Tijdens de ontdekking of bookbuilding proces, wordt de waarde van een onderneming geanalyseerd en vastgesteld voor het aanbod.

Als de prijs te laag is, is dit soms onderwaardeert het bedrijf en het bedrijf heeft de mogelijkheid van het terugtrekken van de IPO. De marktomstandigheden kan een terugtrekking prompt. Als officieren van een bedrijf wil de business bezielen met uitbreiding van geld, dan is het IPO moet in staat zijn om die groei te financieren. IPOs kan voor andere doeleinden dan een slechte beoordeling of Bear Market vele redenen worden ingetrokken.

De officieren kan “het testen van de wateren” om te zien wat voor soort van geld door middel van een beursgang kan worden verhoogd en dan beslissen om particuliere middelen in plaats daarvan te zoeken. De beslissing GlassHouse is gebaseerd op de marktomstandigheden. IPO terugtrekking is zeer vaak gebaseerd op markt eb en vloed.

Op 21 november 2011, Patrick J. Scannell Jr. nam de rol van GlassHouse Technologies CEO. Deze verandering in het leiderschap kan ook hebben gevraagd een interne zakelijke richting te veranderen. Het is gebruikelijk dat nieuwe leiders te overwegen alles wat voor hen alvorens besluiten dat de hele smaak en de geschiedenis van een bedrijf beïnvloeden. Een geografisch divers bedrijf als GlassHouse Technologies moet wereldwijde indicatoren in die beschikkingen te overwegen.

De volledige inhoud van het bericht is als volgt

? Perth cop benaderd beperkt computer

? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-werknemer Samsung leukemie gevallen niet gerelateerd werk

Veiligheid;? Perth cop toegankelijk beperkt computer, Legal;? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-Samsung werknemer leukemie gevallen niet verwante werken, Enterprise Software;? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL, Banking; Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië grote banken

? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL

Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië’s grote banken