Gartner labels convergentie van tech trends als spil van IT succes

Enterprise IT moet zich richten op de convergentie van, cloud, mobiliteit, big data en, social collaboration, technologieën, wil het een onmisbaar bedrijfsmiddel geworden.

“Het moet de dienst dirigent zijn, kunnen we ons niet veroorloven om te bezitten en exploiteren het allemaal”, zegt Drue Reeves, hoofd research bij Gartner, tijdens de opening keynote maandag om vier dagen de analist bedrijf Catalyst-conferentie in San Diego.

Hoewel deze vier belangrijke technologische trends zijn allemaal hun eigen invloed op de corporate computing, de echte kracht ligt in de mix. Een dergelijke technologie cocktail zal uiteindelijk zorgen voor een palet van toekomstige diensten die zij kan bieden om te rennen en te ondersteunen corporate business, aldus Reeves.

We moeten denken aan het als een fabriek, “zei hij. In deze fabriek, technologie gaat in het ene uiteinde en diensten komen de andere, en” in het midden IT waarde toevoegt.

Met dit model, Reeves zei dat de opkomst van de Shadow IT is eigenlijk een geschenk. “Het is de zakelijke IT te vertellen wat het wil. Het moet dat in hun diensten te brengen.”

Om het punt op convergentie showcase, Reeves bracht op het podium Harper Reed, chief technology officer van de Obama for America 2012 herverkiezingscampagne.

“We waren een makelaar, maar meer dan dat”, zegt Reed, wiens team van 40 ingenieurs een cruciale rol gespeeld bij het verkrijgen van president Obama herkozen in 2012.

Hij zei dat het succes was gebaseerd op vier innovaties zijn team, de snelheid waarmee ze verhuisden, het gebruik van statistieken en gegevens. Hij beriep zich tevens sterk op cloud computing strategieën en drastisch lagere kosten uit te voeren.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

“Er was geen lijn tussen technologie en de rest van de business”, aldus Reed. En hij voegde eraan toe dat er een duidelijk begrip van belang de technologie aan de campagne.

Naar aanleiding van Reed’s verhaal, Odell Tuttle, CTO van XRS, op het podium uit te leggen hoe zijn bedrijf de trucking-industrie heeft een revolutie teweeggebracht met de technologie en diensten.

Convergentie is een fundamentele verschuiving voor ons “, zei hij:” Je moet vet te zijn. “Want XRS, dat betekende dat cloud computing en mobiele apparaten om data op alles te verzamelen van het loggen van de uren trucks zijn in dienst van de belastingen verschuldigd per staat brandstof.

XRS maakt gebruik van een smartphone is aangesloten op een diagnostische haven in de vrachtwagens tot een reeks van sensoren hard-wired aan elke rig te vervangen. “We maken gebruik van Amazon Web Services. We hebben schaal om geen einde. We konden niet dat voordat doen,” zei Tuttle.

XRS verzamelt zes terabytes aan informatie per vrachtwagen, per jaar voor maximaal vijf miljoen voertuigen, aldus Tuttle.

Reeves door te zeggen dat het moet technologieën convergeren naar de manier waarop bedrijven draaien veranderen gesloten. “Start veranderen van vandaag,” zei hij.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport