Gadget Gal dagelijkse deals: Kingston DataTraveler 64GB flash drive, iRobot Roomba, Western Digital 320GB harde schijf

Een 64GB Kingston DataTraveler flash drive, een iRobot Roomba-stofzuiger schoonmaken robot, en een Western Digital My Passport Essential 320GB harde schijf. Hier zijn uw dagelijkse aanbiedingen voor vrijdag 31 juli, recht uit de Gadget Gal

1. Klik hier voor de Kingston 64GB DataTraveler 150 USB 2.0 Flash Drive bij Buy.com voor $ 128,89, een daling van $ 213. Met een capaciteit van 64GB, kunt u een flinke hoeveelheid bestanden op te slaan op deze schijf. Het wordt geleverd met Kingston’s vijf jaar garantie en 24/7 technische ondersteuning.

[Vind de deal]

2. Klik hier voor de iRobot Roomba 500 Series-Stofzuigen Robot met On-Board Scheduling voor slechts $ 199,99 van Amazon. De Roomba heeft een catalogusprijs van $ 399,99, maar is Amazon’s deal van de dag van vandaag. Het werkt op zowel tapijt en harde vloeren, heeft twee hoge snelheden, in tegengestelde richting draaiende borstels, anti-kluwen technologie, zijborstels, vuil sensoren, ingebouwd in klif sensoren, en een self-opladen thuisbasis, onder andere functies.

[Vind de deal]

3. Haal de recertified Western Digital My Passport Essential 320GB USB 2.0 externe draagbare harde schijf voor $ 64,99 in de Western Digital Outlet. De harde schijf draait op $ 119,99 nieuw. Het kleine formaat maakt een eenvoudige draagbaarheid in uw tas of broekzak, en het station is compatibel met zowel pc’s en Macs.

[Lees de recensie] [vind de deal]

NB: Aanbiedingen kunnen zijn voor een beperkte tijd of hoeveelheid.

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Op zoek naar meer spaargeld? Controle uit de rest van de dagelijkse aanbiedingen Gadget Gal’s.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle