Gadget Gal dagelijkse deals: Dell verkoop, Belkin draadloze router, Logitech Mac-toetsenbord

Een verkoop op Dell-computers, een Belkin draadloze router, en een Logitech toetsenbord voor Mac. Hier zijn uw dagelijkse aanbiedingen voor donderdag 10 september, rechtstreeks uit de Gadget Gal

1. Dell is begonnen Handtekening Event, en er is zes dagen over om een ​​aantal deals te vangen. Zo kunt u de Dell XPS desktop computer te krijgen voor $ 899, een daling van $ 1.328. Andere aanbiedingen omvatten de Studio XPS 16 laptop voor $ 1099 na $ 424 in besparingen, of de Nokia 5800 XpressMusic unlocked smartphone voor $ 239,99 na $ 130 korting.

[Kijk op de verkoop] ​​[lees Studio XPS recensie] [vind de Studio XPS deal]

2. Haal de Belkin F5D9230-4 Wireless G / MIMO Router bij Woot.com vandaag nog voor $ 17,99. De router heeft een catalogusprijs van $ 59,99. De deal is slechts geldig tot het einde van de dag, of totdat het artikel uitverkocht.

[Lees de recensie] [vind de deal]

3. Klik hier voor de Logitech diNovo Keyboard Mac Edition van Buy.com vandaag nog voor $ 39,99. Het toetsenbord heeft een catalogusprijs van $ 99,99. Buy.com klopt de prijs omlaag naar $ 69,99, en sla een extra $ 30 korting met een mail-in korting. Het toetsenbord heeft een driejarige levensduur van de batterij, met een knipperende batterij-indicator licht om u te vertellen wanneer de batterijen bijna leeg zijn.

[Lees de recensie] [vind de deal]

NB: Aanbiedingen kunnen zijn voor een beperkte tijd of hoeveelheid.

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Op zoek naar meer spaargeld? Controle uit de rest van de dagelijkse aanbiedingen Gadget Gal’s.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren