Free Software Foundation klaagt Cisco

Als Cisco echt wil Linux-ontwikkelaars woo, is het misschien willen werken aan license compliance voordat zorgen te maken over code bounties en wedstrijden. De Free Software Foundation heeft vandaag aangekondigd dat het aanklagen van Cisco voor het overtreden van de GPL, dat is een sure-fire manier om medewerkers uit te stellen.

Volgens de FSF het persbericht, is de FSF geprobeerd om te werken met Cisco voor vijf jaar zonder enige bevredigende resultaten.

We begonnen te werken met Cisco in 2003 om hen te helpen een proces vast te stellen voor het naleven van onze software licenties, en de eerste veranderingen waren veelbelovend “, aldus Brett Smith, licenties naleving ingenieur bij de FSF.” Helaas, nooit zet ze in de inspanning die was noodzakelijk om het proces te voltooien, en nu vijf jaar later hebben we nog steeds geen plan voor de naleving gezien. Als gevolg daarvan zijn wij van mening dat de juridische actie is de beste manier om de rechten die we toekennen aan alle gebruikers van onze software te herstellen.

Als Cisco wil bruggen bouwen in de FOSS gemeenschap, zou het goed doen om te beginnen door te voldoen aan de licenties die de Gemeenschap te binden.

Het zal interessant zijn om te zien waar dit gaat. Tot nu toe heeft niemand gekregen om een ​​uitspraak te doen over de GPL in de Verenigde Staten Mijn geld zegt dat Cisco zal eindelijk beginnen te werken met de FSF.

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport