Exposanten op WCS talk eco

SINGAPORE – Aangezien de Wereldtop Cities wraps up, de website loopt de beursvloer en schijnwerpers drie cabines met een sociaal systeem dat draait op slimme technologie te helpen verminderen uitstoot van koolstof, stad crisisbeheersing en groene bouwtechnologie.

Accenture; Met een bevolking van 3,7 miljoen, Yokohama is de grootste stad van Japan. De Smart Community Project, twee en een half jaar geleden gestart, wordt gekeken naar een nieuw sociaal systeem op basis van slimme technologie en is bedoeld om de uitstoot van kooldioxide met 30 procent te verminderen tegen 2025.

Een consortium betrokken bij het initiatief omvat Yokohama City regering, Accenture, Toshiba, Nissan Motors, Panasonic, Meidensha, Tokyo Electric Power en Tokyo Gas.

Voordat de tsunami van vorig jaar, de aardbeving en de nucleaire crisis, elektrische voeding van Yokohama had een van ‘s werelds laagste uitval minuten. TEPCO, die elektriciteit levert aan de stad via een energienet, opgewekte overtollige elektriciteit die het zou kunnen verkopen aan andere prefecturen.

De aardbeving veranderde alles “, zegt Nobuko Asakai, senior kribbe, Accenture Japan.” We moesten onze vijfjarenplan en werken herzien in een veerkracht factor.

Accenture, die het consortium adviseert, zei elektriciteit werd gedeeld round-robin in het land, functies zoals dynamische energie prijsstelling moest snel worden opgenomen in het plan.

“We moesten de mensen stimuleren om minder energie te gebruiken”, zei Asakai, eraan toevoegend dat elektrische gebruik van het voertuig en andere energie-efficiënte opties die werden uitgerold in het kader van de plannen van de stad.

De Yokohama Smart City project won Barcelona Smart City Award vorig jaar.

Intelligent Singapore, Singapore e-gov diensten ontbreekt nog steeds integratie, intelligente Singapore, Training is de remedie om Singapore falende iN2015 job doelen; Intelligent Singapore, Infrastructuur, connectiviteit houden S’pore vooruit in Aziatische hub ras, Intelligent Singapore, Singapore in 2013: Startups glinsteren, maar breedband moet boost

Asian Network van Major Cities 21; The Asian Network van Major Cities 21 (ANMC21) is een internationaal netwerk van Aziatische hoofdstad en de grote steden, gezamenlijke projecten op crisisbeheersing, milieu tegenmaatregelen en industriële ontwikkeling en toepassing van de resultaten voor de ontwikkeling van Azië.

Leden zijn onder andere Bangkok, Delhi, Hanoi, Jakarta, Kuala Lumpur, Metropolitan Manila, Seoul, Singapore, Taipei, Tokyo, Yangon, Ulan Bator en Tomask.

Kaori Miyama, supervisor van de internationale gezamenlijke projecten voor Tokyo Metropolitan Government, zegt 12 gezamenlijke projecten zijn momenteel aan de gang om gemeenschappelijke kwesties tussen de grote steden op te lossen. Bijvoorbeeld, een stedelijke en mondiale milieu-project – onder leiding van Tokyo, met deelname van negen andere deelnemende steden – was gericht op de aanpak van opwarming van de aarde. Dit omvatte het opstellen van haalbare energiebeleid voor de Aziatische steden, zoals de vermindering van de kooldioxide-uitstoot, het gebruik van biobrandstoffen en andere nieuwe vormen van energie, en de onderneming beurzen in technische informatie.

DP Architects, opgericht in 1967, de Singapore gevestigde architectenbureau heeft diepe bezorgdheid voor de gebouwde omgeving en de noodzaak om de architectuur van excellentie te creëren. De projecten zijn onder meer De Singapore Flyer, Emporium Pluit in Indonesië en West Chateau in China.

DP Architects ‘Zero-Energy Building, gelanceerd in 2009, was het eerste gebouw in Singapore en Zuidoost-Azië te worden uitgerust met groene bouwtechnieken, en won een Green Good Design: Green Architecture Award dit jaar.

Omgezet van een drie verdiepingen tellend schoolgebouw, het gebouw herbergt momenteel klaslokalen en kantoren, en is een testbed voor groen gebouw technologie. De 4.500 vierkante meter gebouw genereert zijn eigen elektriciteit uit zonne-energie door middel van 1.540 vierkante meter panelen op het dak en andere prominente plaatsen geïnstalleerd.

Zero-Energy Building werkt tweeledig netto nul energieverbruik te bereiken en genereert 100 procent van zijn energiebehoefte met behulp van zonne-energie. Eerst werden passieve systemen die ter gebouw koeling lasten te verminderen. Ten tweede, deze werden aangevuld met intelligente actieve feedback systemen die minimale afhankelijkheid van natuurlijke middelen nodig.

Verwacht wordt dat het genereren van ongeveer S $ 84.000 per jaar aan energiebesparing met behulp van groene bouwtechnologie, waarin het gebouw natuurlijke koeling en verlichting elementen in het ontwerp, en het aanboren van zonne-energie.

Clement Teo is een freelance IT-schrijver gevestigd in Singapore.

Singapore e-gov diensten ontbreekt nog steeds de integratie

Training is de remedie om Singapore falende iN2015 job doelen

Infrastructuur, connectiviteit houden S’pore vooruit in Aziatische hub-race

Singapore in 2013: Startups glinsteren, maar breedband moet boost