Evernote voegt Salesforce integratie

Evernote op dinsdag aangekondigd een nieuwe integratie met Salesforce.com, naar huis rijden Evernote’s focus op die als een cross-platform nuttig en relevant te blijven.

Na de lancering van Evernote voor Salesforce in 2013, is de productiviteit app nu het aansluiten van zijn het scannen van visitekaartjes functie Salesforce. Dit was de meest gevraagde functie van sales teams met behulp van Evernote Business, aldus het bedrijf in een blog post, waarin wordt uitgelegd hoe het nu duurt minder dan een minuut om het scannen van visitekaartjes informatie in Salesforce

Zodra u uw Salesforce-account bij Evernote hebt aangesloten, gewoon een foto van een visitekaartje in Evernote op je iPhone of iPad te nemen. * Onze zeer nauwkeurige optische tekenherkenning blijkt fysieke visitekaartjes in bewerkbare visitekaartje notities.

U hebt dan de optie om de contactgegevens op Salesforce opslaan als ofwel een ‘Lead’ of ‘Contact’. Evernote controleert ook voor de bestaande e-mail gegevens in Salesforce te voorkomen dat duplicaten.

De nieuwe dienst vereist een Evernote Business-account en Salesforce Enterprise of hoger. Het is momenteel beschikbaar in de Evernote Web en “coming zeer binnenkort” naar iOS, Windows en Mac.

Hoewel niet wereld-veranderende, zal Evernote’s opgevoerd integratie met Salesforce helpen verbeteren workflows. Het bedrijf heeft ook onlangs aangekondigde nieuwe integratie met Google en Microsoft. Die beweegt, samen met een hernieuwde focus op de software, zou kunnen helpen Evernote weer zijn voet na een turbulent jaar dat een verandering in leiderschap en een aantal operationele bezuinigingen opgenomen.

Het is nog niet voorbij voor Windows en apparaten. Maar de toekomst van Microsoft is in toenemende mate over de cloud en abonnementen, zoals de financiële en zakelijke prioriteiten te tonen.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie