EU beveelt verbieden backdoors, terwijl UK duwt voor hen

Een herziening van de Europese privacyregels heeft geconcludeerd dat elke poging om encryptie over het blok van de lidstaten verzwakken “moet worden verboden.”

Een voorlopig rapport van de Europese Toezichthouder voor gegevensbescherming Giovanni Buttarelli, de leidende figuur in het waarborgen van de bescherming van gegevens en privacy regels in de hele Europese blok afgedwongen, zei dat nationale regeringen niet moet worden toegestaan ​​om te controleren of reverse engineering, of decoderen communicatie die opzettelijk zijn roerei.

Als broncode krijgt in de verkeerde handen, zou de schade niet te overzien zijn.

Zij voegde daaraan toe dat de encryptie aanbieders, internet en telefoon aanbieders, en “alle andere organisaties” moeten worden verboden “het toestaan ​​of faciliteren ‘backdoors’.

In het verslag wordt ook een beroep op end-to-end encryptie moet worden “aangemoedigd, en indien nodig, opdracht” in lijn met de beginselen van de bescherming van gegevens door het ontwerp van het blok is.

Dat zal komen als goed nieuws voor de veiligheid en privacy gemeenschap, die aanhoudend heeft geduwd terug op elke notie van backdoors in producten, diensten, of cryptografie, en is al lang gepromoot het gebruik van encryptie over producten, diensten en technologieën.

Maar de bevindingen van het rapport valt in direct conflict met de inspanningen van de Britse regering om haar tien jaar oude surveillance wetten uit te breiden.

De zogenaamde ontwerp onderzoeksbevoegdheden Bill heeft bewezen controversieel bij het publiek en tech bedrijven gelijk – niet in het minst Apple en andere tech bedrijven, en hooggeplaatste leden van de Verenigde Naties.

De kosten van ransomware aanvallen: 1000000000 $ dit jaar; Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start; de Hyperledger Project groeit als gangbusters; Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Een van de belangrijkste bepalingen van het wetsvoorstel zou de overheid om Britse bedrijven te dwingen om encryptie te verwijderen op verzoek te helpen bij het opsporen van gegevens te onderscheppen.

Het wetsvoorstel zou ook bedrijven mandaat om producten en diensten openbaar te maken voorafgaand aan de lancering – vaak beschouwd als zeer gevoelige en eigen informatie – om ervoor te zorgen dat ze nog steeds kunnen worden afgeluisterd door de veiligheids- en inlichtingendiensten.

Buttarelli zei dat de regels moeten worden “slimmer, helderder [en] sterker” om meer helderheid te garanderen als de technologie evolueert.

Maar, hoewel het Verenigd Koninkrijk niet door naam werd genoemd, de bescherming van gegevens tsaar was duidelijk dat “elke inbreuk op het recht op de vertrouwelijkheid van de communicatie” is in strijd met het Europees recht.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Dat is misschien niet te veel van een probleem zijn als het Verenigd Koninkrijk besluit het mechanisme om de EU te laten roepen, naar aanleiding van een nationaal referendum in juni.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond