Equinix datacenter steunt Asia Pacific push DigitalOcean’s

Cloud-dienstverlener opstarten, DigitalOcean, heeft de verhuizing naar Equinix International Business Exchange (IBX) datacenter infrastructuur in Singapore gemaakt als onderdeel van haar duw in de regio Asia Pacific.

Volgens de interconnectie en datacenter provider, zal de nieuwe Singapore inzet laten DigitalOcean aan haar bestaande klanten te voorzien van een grotere toegang tot de Aziatische markt en biedt haar cloud hosting diensten aan de groeiende gemeenschap van ontwikkelaars in de regio.

“Met onze snel groeiende klantenkring, is het essentieel dat we in staat zijn om effectief te voldoen aan de toenemende vraag naar capaciteit in een tijdige wijze, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de dienstverlening”, aldus DigitalOcean chief marketing officer en oprichter, Mitch Wainer.

Het inzetten van de Equinix IBX datacantre in Singapore niet alleen stelt ons in staat te blijven verstrekken het hoogste niveau van dienstverlening aan bestaande klanten, maar ook om toegang te krijgen tot nieuwe klanten in een bloeiende regio.

Door de inzet van in Singapore, DigitalOcean verwacht beter te kunnen bedienen van de internationale gemeenschap van ontwikkelaars en gebruik maken van SG2 als toegangspoort tot Australië, India, Zuidoost-Azië en Japan.

Voor Zuid-Azië managing director van Equinix, Clement Goh, zal de verhuizing DigitalOcean’s klantenbestand in de regio ervaring veel lagere latency tarieven te zien.

Als een startup, DigitalOcean nodig heeft om een ​​wendbare en flexibele architectuur te behouden op te schalen en te ondersteunen haar operaties en business plannen, die Equinix biedt, “zei Goh.” Als gevolg van de wereldwijde implementatie door middel van Equinix, het bedrijf de klantenbasis van ontwikkelaars, uit startups evenals volwassen ondernemingen kunnen verwachten low-latency connectiviteit en minimale zorgen van de prestaties downtime.

Volgens Equinix, zal de Singapore move DigitalOcean voorzien van de nabijheid van het nodig heeft om latency tot 30 milliseconden ten opzichte van 200 milliseconden te verminderen als het was verbinden via Amsterdam of Silicon Valley, waardoor klanten DigitalOcean om hun diensten aan te bieden aan bedrijven in de regio Azië-Pacific regio met het hoogste prestatieniveau uptime.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Equinix, die later dit jaar plannen om een ​​13.000 vierkante meter datacenter locatie te openen in Melbourne heeft, kondigde vandaag ook aan de bevordering van Jeremy Deutsch van sales director tot country manager voor Australië.

Volgens Equinix, Deutsch beweert 14 jaar in de ICT-industrie binnen sales, marketing, operations, en technische functies en is goed uitgerust als het breidt haar activiteiten, met de Melbourne detacentre locatie gepland voor voltooiing in Q4 2014.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie