EMC execs bespreken toekomst van de Flash-technologie in de onderneming

SAN FRANCISCO – Goedkeuring van de Flash-technologie groeit snel met zakelijke klanten, maar de industrie execs beweren dat er nog enige verwarring over de verschillende soorten van flash beschikbaar, van toepassing use cases, en de totale kosten.

Het streven om het voortouw te grijpen als het gaat om de verkoop van flash-technologie en aanverwante diensten in de onderneming ruimte, EMC creëerde een toegewijde flash storage divisie vorig jaar, die werd versterkt door de overname van XtremIO, een Israëlische flash-opslag architectenbureau, afgelopen mei.

Op dinsdag, een paar executives van EMC ging met een kleine groep verslaggevers aan de lopende strategie van de IT-oplossingen voor flash-technologie adoptie te bespreken.

EMC heeft een paar verschillende producten in de pijplijn, maar in wezen is dit toestel gericht op weg naar en het bevorderen van de tweede generatie van de flits.

Dan Cobb, EMC’s chief technology officer van de flitser producten eenheid, legde uit dat de eerste generatie van flash-opslag was in het algemeen over het krijgen van de media om te werken voor enterprise data en form factors die handig waren. Hij voegde eraan toe dat de blootstelling van de consument rond flash apparaten ook geholpen om de prijzen naar beneden en spiked implementatie.

Maar de verhuizing naar versie twee zal zeer interessant zijn, vervolgde hij, uit te leggen dat het dit keer zal het meer over nieuwe architecturen, toepassingen en implementatie modellen terwijl ze opgebouwd uit componenten die “in toenemende mate gestandaardiseerd,” of het nu fysieke form factors of hoe zijn apparaten communiceren met software interfaces.

Een van de producten die EMC werkt op dit moment is de bijnaam ‘Project X’, dat is een array product dat is afgeleid van de middelen en oplossingen in de XtremeIO deal.

Zahid Hussain, senior vice president van EMC’s nieuw gevormde flash producten divisie, omlijst Project X als een uitzonderlijk product omdat het “echt uitgegaan van de grond af op flash.”

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; Virtualization; VMware bolsters vSphere, updates Horizon, Workspace ONE producten, opslag, Opslag ziet er naar binnen: actie van vandaag is in de server, niet op de SAN, Storage; EMC Q2 verkoop flat vooruit Dell fusie stemming

Hussain verklaarde dat tot nu toe alle EMC reeks producten hadden flits, maar het was typisch in een hybride omgeving die bestaat uit flash spinning media en / harde schijven.

Met Project X, Hussain beschreven, is EMC neemt een ander standpunt in het voordeel van grote sets van workloads die kunnen profiteren van alle flash-omgevingen. Hij merkte op dat er veel belangstelling van de klant in het nemen van deze richting voor zowel bestaande workloads en nieuwe sets van workloads.

Toen hem werd gevraagd over de mogelijke concurrentie voor deze strategieën, de EMC execs leek ervan overtuigd dat er geen concurrentie is – althans nog niet – waarin staat dat niemand anders is het aanbieden van ondersteuning van de server tier array tier.

Onder verwijzing naar meer feedback van klanten, Hussain zei dat je leveranciers aanbieden om flash te integreren op een apparaat vinden, maar dat is niet genoeg. Hij betoogde dat de klanten zijn nu meer zorgen over ondersteunende diensten en mogelijkheden, zoals meer efficiëntie en veerkracht zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

Ik weet niet of iemand heeft de breedte van de mogelijkheden die we hebben, “zei Hussain:” We hebben nu in flash al vele jaren. De industrie is in een fase waarin ze op zoek naar dat volgende grote evolutionaire veranderingen om niet alleen alle flash arrays, maar met die sets van diensten en mogelijkheden.

Hussain tot de conclusie dat een groot deel van wat EMC nu moeten doen is niet alleen te maken deze bouwstenen voor klanten, maar steek ze samen als een samenhangend omgeving in termen van hoe gegevens worden bevoorraad en verhuisde van tier naar tier. Hij voegde eraan toe dat is niet alleen een zorg voor de flitser divisie, maar over het algemeen EMC.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

Opslag ziet er naar binnen: actie van vandaag is in de server, niet op de SAN

EMC Q2 verkoop platte voorsprong op Dell fusie stemming