Egnyte voegt derden cloud storage keuzes voor de file sharing platform

Egnyte is het actualiseren van haar online file sharing platform, EgnytePlus, met ondersteuning en toegang tot vier van de toonaangevende cloud storage-leveranciers.

; Egnyte werft nieuwe storage-infrastructuur als ‘cloud-agnostisch’ aanpak

Concreet zal EgnytePlus kunnen gebruikers en delen synchroniseren (zonder volledig te repliceren van de gegevens) naar Amazon S3, Google Cloud Storage, Windows Azure en NetApp Storage GRID.

The Mountain View, Californië gevestigde bedrijf aangeprezen dat bedrijven met heterogene storage-omgevingen in staat om van derden cloud-opslag integreren in de bestaande infrastructuur uit te breiden naar de cloud met behoud van de toegang voor alle medewerkers en klanten zullen zijn.

Egnyte beweerd in de aankondiging dat met deze update, is het gekarnd van de “bedrijfstak van de eerste-oplossing ter ondersteuning van de integratie van derden cloud storage providers.”

Maar het is zeker niet de eerste cloud storage provider om te profiteren van het potentieel dat apps van derden en aansluitingen bieden.

Bijvoorbeeld, zowel Box en, Google Drive, hebben onlangs maatregelen te markeren en third-party apps te bevorderen in een poging om te tekenen in meer zakelijke klanten op zoek naar de meest bang voor hun geld krijgen genomen.

Zo is het verdedigbaar dat de cloud storage spel in beweging is in het voordeel van een one-stop-shop met een grote provider die kunnen opzetten en integreren zoveel mogelijk diensten.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Egnyte ook aangehaald; recente prijsverlagingen door Amazon, Google en Microsoft als Software-as-a-Service-markt wordt steeds concurrerender te maken. Zo Egnyte suggereert dat de mogelijkheid om zowel de lokale opslag alsmede op deze externe leveranciers benutten tegelijk geeft klanten meer flexibiliteit in de schaal die op basis van hoe ze data verzamelen.

Screenshots via Egnyte

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie