Een parade van derden gebaar toetsenborden komt voor iOS 8

Terwijl Apple’s waaronder QuickType in de huidige gratis; iOS 8-update, zijn er andere manieren om de snelheid van uw het typen op een iPhone of iPad. Apple opende ook iOS 8 tot en met derden toetsenborden voor het eerst in de geschiedenis en een parade van leveranciers zullen vrijgeven hun waren naar de App Store later vandaag.

Voor het eerst in iOS geschiedenis zul je in staat om je duim snel glijden letters op het scherm om woorden in plaats van te jagen-en-pikken individuele letters op een virtueel toetsenbord. Hoewel deze functie op Android beschikbaar is geweest voor eeuwen het is uiteindelijk komt naar iOS vandaag en het werkt verrassend goed.

Hoewel ik geen deel uit van de volgende verkoper bèta’s voor iOS 8 zijn geweest (ik zal het oordeel te houden tot de officiële iOS-apps worden vrijgegeven) Ik heb ze gebruikt op Android en de first-party Google-toetsenbord die in feite doet het hetzelfde.

Hier is een round-up van de grote vier toetsenbord vervangingen die vandaag zal aankomen voor iOS 8

Swype ($ 0,99, App Store) belooft “een snellere en gemakkelijkere manier om tekst invoeren op elk scherm” en heeft de dominante gebaar toetsenbord op Android tot nu toe.

SwiftKey (gratis, App Store) ook toegetreden tot de iOS 8 toetsenbord wedstrijd vandaag, maar met één groot verschil: het is gratis. Hier is een demo video van SwiftKey in actie (als je door de slo-mo sport clips kan krijgen, dat is).

U kunt een video vergelijking van Swype en SwiftKey bij re / code te zien.

Fleksy ($ 0,99, App Store) en TouchPal (gratis, App Store) hebben lanceerde ook toetsenborden voor de nieuw geslagen iOS 8 vandaag, dus voel je vrij om ze uit te proberen ook.

iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Wat is je favoriete iOS 8 keyboard? Plaats uw gedachten in de TalkBack hieronder of Tweet me @jasonogrady.

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen