Een nieuw soort school pakt de software engineering tekort aan talent

Is een computer science mate de moeite waard? Hoe zit het met IT-certificering? U kunt discussiëren over deze onderwerpen voor eeuwig en een dag, maar één ding iedereen in tech eens over: Er is niet genoeg software engineers.

Het is alleen maar erger. In 2020, het Amerikaanse Bureau of Labor schat dat er 1,4 miljoen nieuwe developer vacatures en slechts 400.000 informatica afgestudeerden om ze te vullen. Wat moeten we doen?

Een groep van de industrie veteranen van Apple, Docker, LinkedIn en Yahoo besloten om een ​​nieuwe hands-on onderwijs programma genaamd de Holberton School voor de opleiding van software engineers beginnen. Om de school begonnen met een klap te krijgen, en om diversiteit en gelijke kansen te bevorderen, zal inaugurele klasse van de school collegegeld-gratis bij te wonen.

Iedereen kan van toepassing zijn in de leeftijd van 18 tot 128. De student hoeft niet eens naar de middelbare school afgestudeerden zijn of enige programmeerervaring. Het selectieproces is slechts gebaseerd op talent en motivatie. De school zet zich in voor diversiteit en gelijke kansen en is vernoemd naar Betty Holberton. Ze was een van de eerste programmeurs voor Electronic Numerical Integrator And Computer (ENIAC).

De Holberton School is een alternatief voor de universiteit, online cursussen en codering boot-kampen. Het zal leiden tot full-stack software engineers in twee jaar met behulp van een hand-on, projectmatige, peer learning alternatief voor de universiteit. Deze methode, project-based learning, is een alternatief voor de traditionele leraar geleide klaslokalen. Het is bewezen in Europa op te schalen tot duizenden elite ingenieurs afstuderen per jaar.

Holderton School zal worden met behulp van Frankrijk Europees Technologie-Instituut als zijn model. Project-based learning supporters beweren dat het resulteert in een grotere diepte van begrip van concepten, bredere kennis, betere communicatie en sociale vaardigheden, verbeterde leiderschapsvaardigheden, en verhoogde creativiteit.

Wie gaat betalen voor dit alles? De Holberton de school wordt gefinancierd Silicon Valley manier: Venture capital.

geld van de school komt uit een $ 2.000.000 seed round. Deze wordt geleid door Trinity Ventures. De supporters zijn onder andere Jerry Yang, mede-oprichter en voormalig CEO van Yahoo;! Solomon Hykes, mede-oprichter van Docker en Jonathan Boutelle, mede-oprichter van Slideshare. De school beschikt ook over meer dan 70 mentoren van bedrijven zoals Amazon, Facebook, Google, IBM, Instagram, LinkedIn, Netflix, Uber en anderen.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Waarom zou een VC investeren in een school? “De financiering van een school is niet een bekende onderneming voor ons”, aldus Dan Scholnick, een Trinty Ventures algemene partner “, maar investeren in talentvolle ondernemers? We weten alles van.

Er is een grote behoefte aan software engineers over de hele wereld, en in de VS in het bijzonder “, zegt Julien Barbier, mede-oprichter en CEO van de Holberton School in een verklaring.” Holberton School maakt gebruik van een bewezen systeem dat beter repliceert real-world werkgelegenheid. In dit project-based en peer learning systeem zijn er geen formele leraren en geen formele cursussen. In plaats daarvan, is alles-project centraal.

In het bijzonder, Barbier, voormalig senior director bij Docker, vervolgde: “Studenten moeten steeds moeilijker programmering uitdagingen, met een minimale aanvankelijke aanwijzingen over hoe ze op te lossen. Als gevolg daarvan op te lossen, studenten natuurlijk op zoek naar de theorie en de instrumenten die zij nodig hebben, begrijpen ze , gebruik ze, samen te werken en elkaar te helpen en, door de manier, ze houden het -.. ik weet dat omdat ik afgestudeerd aan hetzelfde systeem am ”

Toepassingen zijn nu open voor de inaugral januari klasse. Dus waar wacht je op? Solliciteer nu al en veel geluk.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen