Dropbox raakt een half miljard gebruikers

File hosting service Dropbox heeft 500 miljoen gebruikers wereldwijd bereikte in de eerste acht jaar van de exploitatie.

Hoewel gevestigd in San Francisco, Dropbox zei zijn meest recente 100 miljoen gebruikers kwamen van over de hele wereld.

Met 75 procent van de Dropbox-gebruikers buiten de Verenigde Staten, Charlie Wood, managing director van Dropbox ANZ, vertelde de website in december van dat van de onderneming dan 400 miljoen abonnees, ongeveer 8 miljoen waren afkomstig uit Australië.

Voor de grootte van de populatie, dat is een ongelooflijke voetafdruk van de gebruikers, “zei hij.” Dus het maakte absolute zin dicht bij onze klanten te krijgen.

Dropbox zei dat zijn dienst wordt gebruikt door een totaal van 8.000.000 bedrijven, met 150.000 wezen betalende bedrijven. Het zei ongeveer 25.000 bedrijven zijn toegevoegd elk kwartaal.

De bedrijven op Dropbox, ook, maken het een werkelijk wereldwijde gemeenschap “, aldus het bedrijf.” Swedish distilleerder The Absolut Company en de Japanse reclame / PR bureau Dentsu zijn slechts twee van de bedrijven die gebruik maken Dropbox om leemten met collega’s over de hele wereld te overbruggen.

Volgens het bedrijf, hebben 3,3 miljard aansluitingen zijn gemaakt op het platform door mensen die het delen van content, een 51 procent sprong in het afgelopen jaar.

Als nieuwe mensen toetreden, zijn ze vrienden, familie en collega’s samen te brengen, “aldus het bedrijf.” 44 procent van de nieuwe rekeningen geopend wanneer bestaande gebruikers geïntroduceerd mensen om Dropbox – dat is het maken voor een nog meer creatieve en samenwerkende gemeenschap.

Social media gigant Twitter claimt 320 miljoen actieve gebruikers per maand hebben met ingang van december vorig jaar, met 79 procent van de rekeninghouders van buiten de Verenigde Staten, terwijl Facebook zei dat het 1590000000 maandelijkse actieve gebruikers en 1040000000 dagelijkse actieve gebruikers ook met ingang van december .

Online scrapbooking platform Pinterest aangekondigd in september is de 100 miljoen maandelijkse gebruikers mark had overtroffen, met 45 procent van de gebruikers buiten de Verenigde Staten.

Op basis van de cijfers van vorig jaar, Pinterest blijft ver achter bij die eigendom zijn delen van foto’s app Instagram, waarvan ongeveer 300 miljoen gebruikers beweert.

In december, Dropbox samen met Vodafone om Australische kleine bedrijven bieden een data en opslag pakket gericht op het verstrekken bedrijven een platform voor het werken onderweg.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Op het moment dat beide bedrijven zeiden het partnerschap zou zien het duo maken een hoorspel voor de Australische geschatte AU $ 774.000.000 cloud-applicaties markt.

Bij Dropbox onze missie is om de manier waarop mensen samenwerken vereenvoudigen, “Wood zei eerder.” Onze samenwerking met Vodafone zal dit verder te verbeteren door waardoor de duizenden bedrijven die op het Vodafone-netwerk te delen en samen te werken aan bestanden sneller en gemakkelijker of ze zijn in het kantoor, werken op afstand, of onderweg.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie