Dell Wyse lanceert cloud-stick genaamd Project Ophelia

Wyse eenheid van Dell is een apparaat dat is gericht op het monitoren en TV’s om te zetten in een cloud-enabled thin client gelanceerd.

De inspanning, Dell Wyse’s Project Ophelia, is verwant aan een USB-geheugenstick, behalve dat het een virtueel venster in persoonlijke en zakelijke gegevens. Het toestel zal verkrijgbaar zijn in de eerste helft van 2013.

Volgens Dell, zou de use case een uitvoerend het uitvoeren van een demonstratie of presentatie via een monitor. Project Ophelia is ontworpen om werknemers inhoud te geven zonder pc, tablet of smartphone. Aan de onderneming kant van de vergelijking, Dell Wyse software geeft IT-beheerders een veilige manier om werknemers tot bedrijfsgegevens rond sjouwen.

Het apparaat ondersteunt zowel zakelijke en persoonlijke content. Dell zei dat de Project Ophelia apparaat kan worden gebruikt door mobiele professionals, online gamers en consumenten.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Project Ophelia draait op Wyse’s thin client-software en maakt verbinding met virtualisatie platformen van Citrix, Microsoft en VMware. Het apparaat heeft ook geïntegreerde Wi-Fi en Bluetooth, maakt verbinding met een toetsenbord en muis, draait Android 4.0 en onthoudt de instellingen.

De Dell gadget zou handig zijn. Het is onduidelijk of het op grote schaal zal worden aangenomen.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie