Dell versterkt PC lijn met de Venue Pro 11 7000, smart desk

In het licht van de opmerkingen van Michael Dell’s dinsdag dat, het bedrijf pc-bedrijf zal blijven om de groei te drijven, want het bedrijf, Jeff Clark, het bedrijf vice-voorzitter van de activiteiten en de president van klantoplossingen, echode een soortgelijke punt op woensdag.

Spreken op Dell wereld 2014, Clark zei dat de PC zal blijven “overheersen activiteit machine en het apparaat” op de werkvloer, en zal dus een cruciale rol in de toekomst van Dell’s af te spelen.

“Ondanks wat je hebt gehoord, je kijkt hoe mensen werk te doen – de PC is nog steeds in het midden van dat, en het is morphing in andere vormen van pc’s,” zei hij.

Er zijn twee van de drie nieuwe zakelijke klanten die komen om Dell en hun relatie met Dell beginnen met het kopen van een Dell OptiPlex desktop of een Dell Latitude-notebook. Dus het is een primaire overname voertuig voor ons om nieuwe klanten te brengen: Kleine zakelijke klanten, middelgrote instellingen en grote bedrijven.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, hardware, Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 converteerbare laptop, Windows 10, Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ toets te bouwen 14.915 nu beschikbaar voor pC’s, telefoons

Clark bleef, zeggen dat terwijl het bedrijfsleven de vraag ziet voor zijn PC, andere delen van zijn client oplossingen bedrijf is het zien van soortgelijke momentum. Hij zei dat Dell’s workstation bedrijf groeide 15,5 procent jaar-op-jaar tijdens 3Q14, terwijl de thin client bedrijf groeide 16,6 procent jaar-op-jaar in dezelfde periode.

“Al deze categorieën zijn we op zoek naar we zullen blijven groeien, met de investeringen en de waarde propositie we naar onze klanten brengen werkt. Het feit dat de twee op de drie van deze klanten dat we brengen, we zijn elke week en maand het winnen van de inleg van nieuwe klanten. Wij geloven dat dit traject zal blijven, “zei hij.

Voort te bouwen op deze energie, Dell kondigde de nieuwste release van haar Venue productlijn, de 11 Venue Pro 7000-serie tablet. Het is 15 procent dunner dan zijn voorganger, heeft een langere levensduur van de batterij die kan duren tot 18 uur, en wordt geleverd met een reis-toetsenbord. Daarnaast is het voorzien van de nieuwste serie van Intel Core M processoren, een smartcard-lezer en een vingerafdruklezer. De prijzen zullen beginnen bij $ 699,99, en het zal beschikbaar zijn vanaf 11 november in de Verenigde Staten.

De PC bedrijf is ook de uitbreiding van zijn beeldscherm bereik met de Dell UltraSharp 27 ultra HD 5K resolutie monitor, wat betekent dat het vier keer de resolutie van een QHD en zeven keer de resolutie van Full HD. De monitor zal wereldwijd verkrijgbaar zijn op 18 december, met een adviesprijs van minder dan $ 2.000.

Om de monitor aan te vullen, Dell onthulde haar “smart desk”, een interactieve multi-touch LCD-scherm met een horizontale digitale werkoppervlak ontworpen om te profiteren van de natuurlijke interacties binnen een werkruimte, zoals bij het gebruik van aanraking, stylus, en totem- nemen gebaseerde tools,. Klik hier, om een ​​fotogalerij van de smart desk te bekijken.

We denken dat het storend in de manier waarop mensen werken zijn, als je erover nadenkt creatieve professionals of financiële analisten van het hebben van data tot hun beschikking “, aldus Clark.

Bovendien, Dell heeft haar software suite, die is een integratie van zelfstandige instrumenten van het bedrijf die met elkaar zijn getrokken in een gemeenschappelijke tool suite geïntroduceerd. Gebruikers zullen in staat zijn om Windows-apparaten te beheren, bepalen de hardware en inventaris, en driver updates van toepassing met Dell Kace K1000 Express. Het kan ook worden gebruikt om mobiele productiviteit van werknemers te vergemakkelijken, terwijl de bescherming van bedrijven tegen bedreigingen door het afdwingen van access control beleid om ervoor te zorgen dat alleen vertrouwde gebruikers, apparaten en apps VPN-toegang worden verleend.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 convertible laptop

Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ proef build 14915 nu beschikbaar voor PC’s, telefoons