Dell begint verschuift van tech consument enterprise scherpstelling

Dell geplaatst behoorlijke resultaten voor het tweede kwartaal de winst op dinsdag, maar de vooruitzichten voor Q3 2011 is teleurstellend.

Als de Round Rock, Texas gevestigde computer maker is gedwongen om zijn verwachtingen omzet dalen van 5 procent tot 9 procent naar beneden tot tussen 1 procent en 5 procent, kennelijk iets mis is en Dell moet zijn priorijen heroverwegen.

: Dell snijdt verkoop vooruitzichten, citeert ‘onzekere vraag milieu’

Sprekend tijdens het bedrijf elk kwartaal de beleggers roepen op dinsdag, chief financial officer Brian Gladden sprak een beetje over de “voortdurende verschuiving naar hogere waarde Dell-technologieën.”

Dell: Is het een beter antwoord moeten tabletten; Dell Latitude XT3 werkt de laptop-tablet combo, $ 1957 en hoger; Dell koude rillingen met Fresh Air koeling technologie, AMD, Dell en YouTube-team tot grote concerten streamen; Acer Iconia Tab? A100: Hoe 8 GB genoeg voor een tablet kan zijn

We blijven tot lagere marges dat is niet strategisch om de onderneming op lange termijn te elimineren. Specifieke voorbeelden hiervan zijn het verlaten van lagere waarde reseller business in zowel de opslag en software, evenals ongunstige retail en omgekeerde veiling deals in onze klant business.

Meer in het bijzonder, Gladden zei dat de Amerikaanse consumentenmarkt “is zwakker dan we hadden verwacht.” Net als Cisco, Dell lijkt te maken van een belangrijke stap om het ombuigen van meer van zijn aandacht en middelen naar zakelijke klanten.

Brad Anderson, senior vice president van enterprise-oplossingen van Dell, legde een aantal van de onderneming strategieën Dell, ze breken in twee belangrijke aandachtsgebieden

De eerste is de volgende generatie computing-oplossingen en architecturen die aan te pakken belangrijkste behoeften van de klant, oplossingen die eenvoudig te implementeren en te beheren zijn, dat de fysieke en virtuele beheer holistisch en uitgebreid goedkeuring voor de belangrijkste technologieën te pakken door het verpakken van de juiste functionaliteit en intelligentie om het gemak van het gebruik te rijden .

De tweede belangrijke aandachtspunt is intelligent data management, dat is het ontwikkelen van een architectuur die opslagsubsystemen zowel blok en bestand verenigt en verandert geavanceerde functionaliteiten die over hen en over de data levenscyclus kan worden gebruikt. Door het koppelen van onze unified ark met onze intelligentie beleid, kunnen we drastisch vereenvoudigen en automatiseren het verplaatsen van gegevens en toegang terwijl het optimaliseren van de kosten.

Niets van dit alles betekent dat Dell is het opgeven van consumentenproducten helemaal. Immers, CEO Michael Dell herhaalde nog steeds het belang van zijn bedrijf in Android als Windows 8-gebaseerde tablets.

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Toch hebben consumptiegoederen bleef bloeden de meeste bedrijven dit jaar te drogen. Als afschaffen van de Dell Streak 5 is een teken, heeft Dell besefte dat het nodig heeft om een ​​aantal overtollige (lees: onrendabele) trimmen producten als het wil blijven posten de winst in plaats van verliezen en het vergroten van haar vooruitzichten back-up.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet