Datacenter bouwt NBN-sites te volgen: IBM

David Yip, de leider van IBM’s Site en Facility Services arm, heeft voorspeld dat de eerste en tweede release locaties voor de National Broadband Network (NBN) nieuwe points of presence voor datacenter-leveranciers zou kunnen worden.

In een interview met de website Australië, Yip zei dat als meer en meer datacenters uit te rollen in het hele land volgend jaar, zullen sommige leveranciers ‘early adopters’ van de natie nieuwe, high-speed breedband netwerk. Volgens Yip, zullen veel leveranciers uitrollen datacenter faciliteiten binnen de eerste en tweede release sites of in de buurt van vezels punten van interconnect (POI).

“Je zal beginnen om veel meer van de volgende generatie [points of presence],” zei Yip.

“Je zult bedrijven leverage [nieuwe infrastructuur in de eerste en tweede release plaatsen] zien en bedrijven zullen bouwen in of in de buurt van interconnect punten,” voegde hij eraan toe.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

De National Broadband Network Company (NBN Co) kondigde de eerste vijf vasteland versieplaatsen maart, en luidde 20 versieplaatsen tweede in juli.

Deze week zag ook NBN Co laat haar 160 pagina’s business case, waaruit bleek het netwerk zou 120 POI’s, in tegenstelling tot de 14 oorspronkelijk voorgesteld.

Yip zei ook dat 2011 zou zien datacenter bouw duurder worden als het tekort aan ICT-vaardigheden greep nam.

“De betrokken bij datacenters vaardigheden zijn eigenlijk vrij zeldzaam en er is een tekort aan geschoolde mensen. Dat zal niet weg te gaan volgend jaar, in feite is het misschien nog erger. Zullen de kosten van datacenters niet naar beneden komen, in feite is het zelfs kan meer kosten [een datacenter te implementeren], “zei hij.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs