dagelijkse aanbiedingen Gadget Gal’s: Garmin nuvi GPS, HP Pavilion notebook, Canon flash camcorder

Een Garmin nuvi draagbare GPS-navigator, een HP Pavilion notebook en een Canon flash memory camcorder. Hier zijn uw dagelijkse aanbiedingen voor dinsdag, 30 september rechtstreeks uit de Gadget Gal

1. Amazon’s Gold Box Deal of the Day is de Garmin nüvi 850 4,3-inch breedbeeld draagbare GPS navigator in Soft Black. Het GPS-systeem heeft een catalogusprijs van $ 699,99, maar je kunt het krijgen vandaag voor $ 164,99. Deze slanke model biedt voice-activated navigatiesysteem, een breedbeeldscherm, voorgeladen kaarten, en een FM-zender, onder andere functies.

[Lees de recensie] [vind de deal]

2. Hier krijg je een gerenoveerd HP Pavilion dv7-1245dx Notebook PC vanaf CompUSA.com voor $ 579,97, een daling van $ 1,149.99. De laptop heeft een 17-inch scherm en een 320GB harde schijf. beoordeling deskundige zegt dat de dv7-1245dx heeft een aantrekkelijk design, dat de gebruikelijke grijze en zwarte slaat. Het heeft ook een goede levensduur van de batterij voor een desktop vervanger.

[Lees de recensie] [vind de deal]

3. Haal de Canon FS10 Flash Memory Camcorder (refurbished) bij CompUSA voor $ 199,99, een daling van $ 399,99. De camera heeft een 37x optische zoom en een 2000x digitale zoom. Het heeft ook een 8 GB intern flash drive, evenals een optie om een ​​verwijderbare SDHC-kaart toe te voegen. De FS10 heeft een 2,7-inch LCD-scherm.

[Lees de recensie] [vind de deal]

NB: Aanbiedingen kunnen zijn voor een beperkte tijd of hoeveelheid.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal, Enterprise Software, HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio, Enterprise Software; HPE-updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand

Op zoek naar meer spaargeld? Controle uit de rest van de dagelijkse aanbiedingen Gadget Gal’s.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio

HPE updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand