dagelijkse aanbiedingen Gadget Gal’s: AT & T telefoons voor slechts een cent, Zune HD, Lenovo desktop PC

Een 16 GB Zune HD, een Lenovo All-in-One desktop PC, en een AT & T-telefoon voor slechts een cent. Hier zijn uw dagelijkse aanbiedingen voor dinsdag 22 september, rechtstreeks uit de Gadget Gal

alleen 1. Vandaag krijgt elke AT & T telefoon voor slechts een cent met een nieuw tweejarig abonnement. U zult geen startkosten te betalen, en je krijgt ook gratis 2-daagse scheepvaart. Het aanbod werkt niet voor contractverlengingen, ook wel bekend als upgrades, dus alleen nieuwe AT & T-klanten komen in aanmerking voor deze deal. Het is ook niet geldig in combinatie met netbook of prepaid telefoons. Er zijn geen iPhones in dit aanbod, maar u kunt een mooie BlackBerry Curve 8900 voor slechts een cent!

[Lees BlackBerry Curve 8900 review] [vind de deal]

2. Haal de nieuwe Zune HD 16GB Media Player 10 procent korting van de lijst prijs van $ 219,99 bij Dell Small Business. Gebruik couponcode RRTD22F3BMB9T9 bij het afrekenen aan de Zune HD te krijgen voor $ 197,99. De Zune HD heeft een 3,3-inch 480×272 OLED touchscreen display, een versnellingsmeter, multi-touch, HD radio, wi-fi, en een NVIDIA Tegra-processor. Het aanbod loopt af 23 september.

[Lees de recensie] [vind de deal]

3. Vandaag is de laatste dag om de ruimtebesparende Lenovo C300 krijgt – 30121AU 20-inch All-in-One desktop pc voor slechts $ 300 met gratis verzending. De computer is regelmatig $ 450, maar u kunt knock off $ 150 met een coupon code USPC300AU. De C300 – 30121AU heeft 160GB aan opslagruimte, wordt geleverd met Windows XP Home Edition, een ingebouwde webcam, en een energie-efficiënte 1,6 GHz Intel Atom processor. De overeenkomst loopt af op 23 september.

[Vergelijk met soortgelijke computers] [vind de deal]

NB: Aanbiedingen kunnen zijn voor een beperkte tijd of hoeveelheid.

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

Op zoek naar meer spaargeld? Controle uit de rest van de dagelijkse aanbiedingen Gadget Gal’s.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset