CxO Talk episode 1: Guy Kawasaki over de invloed van APE

CxO Talk, mijn nieuwe talkshow met co-host Vala Afshar, debuteerde met een gesprek over marketing en invloed met de auteur en investeerder Guy Kawasaki. Guy’s meest recente boek, getiteld APE: auteur, uitgever, ondernemer, is een praktisch handboek voor zelf-publiceren van een boek en het gebruik van sociale media om het woord eruit te komen en te verkopen exemplaren.

CxO Talk is een wekelijkse blijkt dat de CIO / CMO relatie door middel van gesprekken met thought leaders, beoefenaars, en anderen met een sterke en belangrijke stem verkent.

Hoewel APE ‘s doel is voordeel te brengen aan auteurs van het verstoren van de traditionele uitgeverijen model, het boek drukt een onderliggende filosofie van persoonlijke en merk invloed. Deze benadering van invloed is gebaseerd op de kracht van sociale media om ‘democratiseren’ (dat is woord Guy’s) toegang tot kopers op een manier die voorheen niet mogelijk was.

Historisch gezien, media zoals televisie en kranten begunstigd grote organisaties en bekende merken, simpelweg vanwege de kosten. Als je wilde het woord eruit te komen op grote schaal, je kocht dure reclame en hoopte op het beste. Hoewel bedrijven zoals Nielsen blijven om merken te helpen begrijpen van de impact van hun investeringen in reclame, massamedia blijft een shotgun aanpak.

Marketing en IT spanningen: ‘CxO Talk’ debuteert vandaag

In tegenstelling tot dit segment van CxO Talk wordt beschreven hoe u maximaal voordeel te halen uit sociale media, verspreiding van de netto-invloed, volgen de resultaten, en invloed te krijgen op een manier die in het verleden niet mogelijk waren.

Hier is de video replay van CxO Talk, episode 1

Lees ook

Marketing en IT spanningen: ‘CxO Talk’ debuteert vandaag

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen