CUA voltooit upgraden naar Tata core banking-systeem

CUA vandaag aangekondigd dat het het heeft afgesloten; core banking en, online bankieren, een upgrade van projecten die de bank begonnen met in 2011.

De kern upgrade bewoog de bank af van haar eerdere intern ontwikkelde banking platform, dat de bank voor 20 jaar had gediend, en naar Tata Consultancy Services (TCS) BaNCS platform. Een nieuwe online platform werd ook uitgebracht vandaag dat de klanten geeft de mogelijkheid om nieuwe accounts online te openen, en het verzenden van sms beveiligingscodes.

“Factoring in alle onderdelen van het project, met inbegrip van de wil van de arbeid, consultancy en de eigenlijke software, dan is de totale prijs zou worden in de regio van AU $ 60.000.000,” een woordvoerder van de bank zei tegen de website.

Sue Coulter, CUA general manager, business transformatie en core banking project director, zei in een verklaring dat de parallelle vervanging van de core banking en online banking systemen was een geweldige prestatie van de bank.

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Dit is niet alleen een grote technologie-project geweest, het is de bestuurder van belangrijke zakelijke transformatie geweest, “zei ze.” Onze nieuwe core banking systeem biedt één geïntegreerde aanpak voor alle consumenten bancaire producten, met inbegrip van transaction banking, leningen, hypotheken en afzettingen, evenals online en mobiele toegang.

Chief executive van CUA, Chris Whitehead, zei dat de aanvankelijke winsten van de upgrade intern gericht waren op het proces en gebruikersinterfaces, en de klanten waren al ontvangen betere service als gevolg van één klantprofiel.

Net als onze oude core banking-systeem, onze vorige Web Banker systeem geserveerd ons goed, maar was niet in staat om de behoeften van onze klanten te voldoen voor de toekomst “, aldus Whitehead.” Onze nieuwe online bankieren dienst geeft ons een platform om de lopende functie en functionaliteit verbeteringen aan te brengen en we zijn al bezig met een reeks van korte en lange termijn upgrades om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke service aan onze klanten.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld