Cryptografische armaturen hoofdzakelijk af te stemmen met Apple

Een panel van cryptografische armaturen op de RSA Conference meestal gesteund weigering van Apple om te helpen bij een FBI-onderzoek en de theorie dat deze privacy-debat is de lead-in om meer complexe discussies over de mens, machines en hoe de wereld wordt geregeld.

Het paneel, een onderdeel van een drie-en-een-half uur openingsprogramma, inclusief een verzameling van de beste cryptografen die in de buurt van unanieme steun voor de privacy en de software vrij van backdoors of andere surveillance technieken gaf.

Adi Shamir, mede-uitvinder van het RSA-algoritme samen met andere opmerkelijke prestaties, was de enige FBI supporter op de vijf lid-panel van crypto VIPs die Whitfield Diffie, Martin Hellman, Ron Rivest en Moxie Marlinspike inbegrepen.

Naar mijn mening, Apple ondermaatse, “zei Samir. Hij zei dat de zaak niets te maken heeft met het plaatsen van een backdoor op de telefoon.” Het is het geval van een enkele telefoon, kan deze voorrang te stellen. Maar als je kijkt naar de kwestie, het valt op de zijkant van het helpen van de FBI in deze zaak. “Zei Shamir Apple koos de verkeerde test case aan de FBI vertellen dat ze technisch niet in staat om te helpen.” Mijn advies is dat ze moeten dit hebben voldaan tijd en wachtte voor een betere testcase.

Meer van RSA 2016

Microsoft’s Brad Smith: ‘De weg naar de hel begint bij de achterdeur; Attacks, verstoring, vernietiging top zorgen voor NSA chief, Beveiliging en privacy: New Challenges

Shamir’s collega zag het niet op dezelfde manier.

Ten eerste moeten we erkennen dat Apple maakt producten die hun klanten te bedienen “, aldus Marlinspike, die formeel het hoofd van cybersecurity was op Twitter en richtte Open Whisper Systems. Hij zei dat de rechtshandhaving zou moeilijk zijn, en zei dat het zou mogelijk moeten zijn voor mensen om te breken de wet. Juridische veranderingen optreden in dat scenario, zei hij. “Hoe hebben we weten dat we wilden om marihuana te legaliseren als niemand het eerder had verbruikt,” vroeg hij. “de FBI lijkt te zeggen dat we moeten overwegen hun surveillance is voor onze sociaal goed, maar ik denk niet dat dat waar is, “zei Marlinspike.

Diffie zei dat de Apple / FBI saga is een onderdeel van een veel groter probleem. “We zijn op weg naar digitale media, maar er is een ander aspect aan deze, en dat is dat in zekere zin in wezen alle samenlevingen in het verleden en op de lange termijn waren democratisch,” zei hij. “Maar we zijn op weg naar een tijdperk van de confrontatie tussen mens en machine. De interactie tussen mens en machine is een groot probleem van deze tijd. Wie controleert de machines gaat worden die de wereld beheerst.

Hellman, die de beroemde samen met Diffie en uitgevonden public key cryptografie in 1976, zei: “We moeten een discussie moeten uitzoeken wat goed is voor het land in plaats van wat goed is voor dit bureau of dat bedrijf is.” Hij zei dat hij een korte zou ondertekenen ter ondersteuning van Apple. “Er zullen verzoeken van vele regeringen, en de mensen zullen voelen Apple zou hebben om een ​​universele backdoor te bouwen, en als dat om eruit te komen dan zijn we in de problemen.

Ron Rivest, een van de uitvinders van de RSA-algoritme en een stroom professor aan het MIT, zei: “Deze systemen hebben we zijn zo kwetsbaar dat het proberen om extra toetsen en wijze vraagt ​​om allerlei problemen.” Hij zei dat sterke beveiliging ondersteunt het welzijn van het land, maar dat mensen rechten hebben om hun prive-gesprekken. “De wet heeft vele andere middelen tot hun beschikking hebben. Kan iedereen worden gedwongen om iets te doen? Je bent het openen van een blik of wormen hier.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten