CrowdStrike verhoogt $ 30.000.000 voor hackers te volgen

CrowdStrike, de Irvine, Californië gevestigde beveiligingsbedrijf bekend om haar werk het volgen van hackers over de hele wereld, heeft vandaag aangekondigd dat zij heeft verhoogd van $ 30 miljoen.

De Serie B werd geleid door Accel Partners en opgenomen oprichters investeerder Warburg Pincus. Accel’s Sameer Gandhi zal toetreden tot de raad van bestuur van het bedrijf.

Accel Partners heeft een grondige kennis van de big data sector en heeft voortdurende inzet voor de markt weergegeven met hun big data fonds, “president, chief executive en oprichter George Kurtz gezegd.” We kijken ernaar uit om diep samenwerking met Accel Partners en Warburg Pincus als we samenwerken om de verspreiding van geavanceerde aanvallen en steeds meer geavanceerde cyber bedreigingen te bestrijden.

Het bedrijf is van plan om de financiering te gebruiken om verder ontwikkeling van haar technologie en de verdere uitbreiding van haar sales team. Verbazingwekkend, werd opgericht in 2011 slechts, door McAfee veteranen Kurtz, Dmitri Alperovitch en Gregg Marston.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

CrowdStrike’s cloud-gebaseerde Falcon-platform maakt gebruik van de uitvoering profilering en predictive analytics security bedreigingen traceren. Het aanbod stelt bedrijven in staat om onbekende malware te identificeren, op te sporen zero-day bedreigingen lokaliseren geavanceerde tegenstanders en attributie en schade als gevolg van gerichte aanvallen in real time te voorkomen.

Wat mum zijn speciale saus-van de onderneming op specifieke-het werkt: boekingen zijn gegroeid van 250 procent in de afgelopen zes maanden. De extra middelen staan ​​om dat nummer te versnellen.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond