CQ University brengt menselijk lichaam studies dichter bij huis

Central Queensland University is het uitbrengen van haar onderwijs op afstand studenten de mogelijkheid om praktische laboratorium studies van het menselijk lichaam uit te voeren via een online platform.

De universiteit heeft een adaptieve e-learning platform, ontwikkeld door de Australische onderwijs technologie start-up Smart Sparrow aangenomen. Het zal studenten in staat stellen studies van het menselijk lichaam met behulp van online virtuele patiënten, klinieken, ontleden kamers, laboratoria, en diagnose-instrumenten door middel van interactieve en adaptieve leerervaringen aangedreven door te leren analytics ondernemen.

Volgens CQUniversity, zal het platform worden toegepast in een reeks online leermodules tijdens menselijk lichaamssystemen. Deze cursus wordt gegeven aan ongeveer 550 studenten elke term – waarvan 70 procent afstand leerlingen – ingeschreven in de medische wetenschap, lichaamsbeweging wetenschap, paramedicus wetenschap, chiropractie, en echografie en beeldvorming.

Decaan van de School of Medical en Toegepaste Wetenschappen aan CQ University, Fiona Coulson, zei dat de universiteit zal een gefaseerde aanpak in de uitrol van het platform te nemen, maar de voordelen ervan zal vrijwel onmiddellijk worden gezien.

“Hoewel het een investering zal zijn, zal het platform vervangt het laboratorium klassen, ter vervanging van de technische staf we zouden meestal te huren en demonstranten. Ook, elke klasse kunnen meestal slechts 40 studenten in een tijd als gevolg van OH & S, zodat u kan me voorstellen dat 12 of meer iteratie kan zeker duur zijn. Dus we zullen geld besparen als we roll-out, “zei ze.

Om de virtuele hands-on laboratorium ervaringen toegankelijk voor alle studenten, de School of Medical en Toegepaste Wetenschappen is het vervangen van een aantal van zijn conventionele ‘natte labs’ met nieuwe online, interactieve omgevingen, ervaringen, en gereedschappen.

Coulson zei studenten die zijn blootgesteld aan een gemengde pedagogische aanpak – waarbij studenten hebben toegang tot interactief onderwijs ervaringen en hebben de mogelijkheid om hun individuele leerproces aan te passen aan hun eigen kennis en tempo – hebben verbeterde resultaten aangetoond.

“Studenten kunnen zichzelf tempo en ze zijn niet zitten in een groep, in plaats daarvan moeten ze werken door middel van het zelf. Als ze niet op dezelfde snelheid als iedereen, kunnen ze terug komen om het, ‘zei ze.

De andere zaak is dat we een aantal dingen die we niet zouden kunnen doen in een lab, zoals het leren over het voortplantingssysteem en veranderende hormoonspiegel te simuleren.

Coulson hoopt te kunnen uitbreiden van het gebruik van het platform aan residentiële vaardigheden, wat betekent dat de studenten in staat om de online simulatie voor te bereiden voordat ze bij te wonen klasse, die uiteindelijk korter klassen, maar effectiever leerervaringen voor studenten zou betekenen zal zijn.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze