Correctie – Classmate prijsstelling

Slechts een kleine correctie aan mijn Edu netbook shootout

De Intel Classmate, vermeld op $ 678 zoals getest moeten worden vermeld op $ 599. De $ 678 prijs het gevolg van een configuratie met 2 GB RAM (een optie $ 79 bij CTL Computers).

Hoewel ik excuses voor de verwarring, de echte vraag is, komt daar verandering in de waarde propositie of een van mijn evaluaties? Het antwoord is nee. Hoewel het voor een lagere kostprijs van binnenkomst kan worden gehouden, moet het echt worden geconfigureerd met 2 GB RAM. Elke computer met een Atom-processor moet zijn, wat dat betreft. Verdubbeling van de RAM kan gaan een lange weg in de richting van het compenseren van low-end processors in elke toepassing. De Classmate, hoewel niet de goedkoopste netbook van het stel, staat alleen in termen van het unieke hardware en software stack het biedt in deze ruimte. Het selecteren tussen implementaties van de Dell of Classmate, zoals altijd, komt neer op de evaluatie van de behoeften van de studenten.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren