Commonwealth stelt Australian Digital Health Agency aan te vullen My Health Record

De federale overheid heeft de oprichting van de Australische Digital Health Agency en een adviesraad bestaande uit artsen, informatica-specialisten, digitale experts aangekondigd, en customer service managers belast met het waarborgen van de natie de gezondheidszorg technologisch up-to-date.

Sprekend bij de Health Informatics Conference 2016 in Melbourne op maandag, minister van Volksgezondheid Sussan Ley zei dat het nieuwe agentschap zal de nationale agenda voor de technische gegevens en normen, duidelijke principes voor interoperabiliteit en open source ontwikkeling binnen de gezondheidszorg te bevorderen.

“Ik wil dat de centrale rol van het bureau voor digitale gezondheid innovatie en belangrijker te bevorderen, als we zien dat nieuwe innovatieve technologieën ontstaan ​​met een sterke voordeel voor artsen en patiënten, zal het agentschap in staat zijn om te investeren om de nationale resultaten te leveren,” zei ze.

Vandaag zijn we omarmen mobiele technologie, apps, en trackers. Morgen kan het kunstmatige intelligentie, individuele precisie medicijnen, op maat en persoonlijke technologieën en implantables zijn.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek subsidieronde

Het agentschap zal de netbeheerder voor My Health Record, de Australische regering de e-medische dossiers systeem.

Oorspronkelijk ingeschakeld in 2012, werd het systeem gegeven een verdere AU $ 485.000.000 in de financiering tijdens de 2015-16 begroting. Tegelijkertijd werd het omgedoopt uit het “persoonlijk gecontroleerde e-medische dossiers systeem” (PCEHR) naar My Health Record.

Ley zei vorig jaar dat een goed functionerende nationale e-health systeem belastingbetalers kunnen besparen tot $ 2,5 miljard euro per jaar AU binnen de tijd van een decennium, met een andere AU $ 1600000000 per jaar besparingen voor de Verenigde Staten.

Een 2013 herziening van het stelsel van de voormalige minister van Volksgezondheid Peter Dutton had voorgesteld het systeem beschikbaar voor opt-out om de registratie nummers te verbeteren worden gemaakt, en in september 2015 de regering reageerde door de invoering van wetgeving die ziet e-health accounts automatisch toegewezen patiënten.

Ik ben erg van bewust dat de My Health Record is niet van plan om alles voor iedereen, “Ley zei maandag.” Het is een fantastische failsafe registratiesysteem, die hopelijk verloop van tijd zal hebben banden in elk klinisch systeem om een ​​goede momentopname van een persoon te bieden basisgezondheidszorg. Maar het moet niet beschouwd worden als klinische patiënten behandelingssysteem of software.

Met Australiërs automatisch een account toegewezen, Ley verwacht dat er binnen de “volgende week of zo” 4 miljoen – 20 procent – van de Australiërs een My Health Record zal hebben.

Enterprise Software; TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; NBN, NBN zal Australië in een ‘leidende positie:? Bill Morrow, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent, innovatie, quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek financieringsronde

“Toen ik aantrad kreeg ik te horen dat mensen het systeem niet zal gebruiken, tenzij er een kritische massa – goed met bijna 35.000 Australiërs ondertekening vrijwillig elke week en met de vroege aanwijzingen dat onze opt-out proeven zijn zeer goed uitgevoerd – – de kritische massa is er, ‘zei ze.

Rond 2000 patiënt samenvattingen werden geüpload door artsen elke week. Nu, in de week die eindigde op 17 juli, het was meer dan 16.000 uploads.

My Health Record is nu ook mobiel te bereiken, zei Ley.

Naast het feit dat de netbeheerder voor de My Health Record, zal het nieuwe agentschap ook nauw worden betrokken bij het proces en de implementatie van Health Care Homes, dat deel uitmaakt van de regering Gezondere Medicare pakket dat een clinicus geleid herziening van alle 5700 omvat vormt items op de Medicare Benefits Schedule.

Volgens Ley, de AU $ 21.000.000 Health Care Huis zal een ‘thuisbasis’ waar patiënten zal werken met een voorkeur arts die zich bewust is van hun problemen, prioriteiten en wensen, en is verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg te zijn.

“Om onze Health Care Homes te laten werken, moeten we innovatieve digitale gezondheid ideeën om primaire gezondheidszorg netwerken en primaire gezondheidszorg professionals helpen om beter te coördineren en te beheren chronische ziekte. We moeten deze ideeën om te linken naar de My Health Record en we ze nodig hebben om bezighouden met de patiënt, zodat ze kunnen beter zelfzorg “, zei ze.

Een aangesloten digitale gezondheidszorg zal de sleutel tot het leveren van deze zijn.

Gedurende de lange verkiezingscampagne, werd premier Malcolm Turnbull gedwongen om te vragen over de toekomst van Medicare te beantwoorden nadat oppositieleider Bill Shorten beschuldigde de liberale partij van plan om de Medicare betalingen systeem te besteden.

“De Medicare betalingen systeem is enorm, natuurlijk, en ik denk dat we kunnen – nou ja, het is niet een kwestie van geloof, is er geen twijfel over bestaan ​​dat we kunnen – brengen, die in de 21e eeuw en wel binnen de overheid,” zei hij eerder.

Maar mijn beslissing is dat deze betalingen systeem zal worden opgewaardeerd en het zal worden opgewaardeerd binnen de overheid.

Op het moment, Turnbull gewezen op de oprichting van de Digital Transformation Office (DTO), die begin vorig jaar werd opgericht toen hij communicatie minister was, als bewijs dat hij niet wil hoofd naar beneden de uitbesteding pad.

“Het heeft de cultuur van een startup, maar het is binnen de regering en haar doel is om, binnen de overheid, transformeren de levering van overheidsdiensten, in plaats van de uitgaven enorme hoeveelheden geld aan grote particuliere bedrijven en buiten de system integrators en outsourcers,” Turnbull zei .

Het is een verplichting die ik maak om alle elementen van Medicare die momenteel worden verstrekt door de overheid, wordt verstrekt door de overheid in de toekomst, en dat is absoluut in overeenstemming met mijn aanpak van deze problemen, zoals blijkt uit mijn oprichting van de DTO .

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek subsidieronde