Commonwealth Bank om de uitrol van vereenvoudigde platform strategie

De vennootschap kan net voltooide de, transformatie van haar core banking-infrastructuur, maar ook voor de Commonwealth Bank of Australia (CBA), is er nog meer te doen.

Sprekend op TechEd in Sydney op maandag; CBA onlangs benoemd tot chief information officer David Whiteing, zei dat de eerder ingezette strategie is net als training voor een groot sportevenement, en het zal gebruik maken van wat er al zo momentum heeft bereikt, aan “push op en te doen meer”.

Volgens Whiteing, de volgende stap van de bank is een platform-gebaseerde strategie die verder zullen helpen bestaande vereenvoudigen, replicatiefouten verminderen en elimineren “onbeloond complexiteit” drive.

“We willen platforms die zijn multi-use en multi-featured, zodat we minder platforms en kan zo veel functies uitdrijven van die platforms mogelijk te maken,” zei hij.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

We proberen om dubbele functies uit andere delen van het bedrijf te verwijderen en in consistentie in de plaats.

De oprichting van een enkele klantrecord database en het verminderen van het aantal partners, zodat het kan hebben “diepere relaties” met bestaande doelen waarvoor CBA hoopt te bereiken in het kader van deze vereenvoudiging proces, zei Whiteing.

Hij voegde toe dat door het creëren van een vereenvoudigde, API-gedreven platforms, zal het mogelijk maken de bank flexibel en naar specifieke diensten relevant zijn.

Bijvoorbeeld, als je in de customer engagement ruimte, willen we in staat zijn om regelmatig te bewegen, willen we continue DevOps hebben, willen we in staat zijn om functies vrij te geven, indien nodig dagelijks, wekelijks en maandelijks.

“Met andere platforms, is het misschien een iets ander profiel hebben en het is ontworpen om een ​​beetje langzaam. Dit licht, minder gecompliceerd integratiearchitectuur integratieplatform zal de organisatie te bewegen op een geschikte snelheid over de organisaties,” zei Whiteing.

Whiteing zei de ander extra voordeel over deze vereenvoudiging is dat de bank de mogelijkheid om enkele van haar API’s bloot te stellen voor het publiek, zodat andere organisaties in staat zijn om het te gebruiken om diensten en functies die relevant zijn voor de KBA klanten zou kunnen ontwikkelen zullen hebben.

Ten grondslag liggen aan de vereenvoudiging strategie van de vennootschap; bestaande cloud-platform, een beweging die voor het eerst werd geïntroduceerd op de bank door Whiteing voorganger, Michael Harte, die onlangs, afgewerkt met CBA om toe te treden Barclays Bank in Londen. Whiteing zei cloud-adoptie blijft een kern focus, waar de wolk momenteel herbergt iets minder dan 40 procent van het bedrijf de verwerking werkdruk zijn

We willen zo veel mogelijk voor onze infrastructuur en diensten te zijn op de vraag. We willen in staat zijn om een ​​veel meer van een pay-as-you-go model in vergelijking met wat we in het verleden hadden rijden. We willen in staat zijn om een ​​meer gestandaardiseerde manier in het doen van activiteiten, zodat we echt kunnen bewegen rijden, heel snel.

Hij voegde toe dat het verplaatsen van meer compute in de cloud zal helpen vrij te maken “talent” om zich te concentreren op het oplossen van problemen voor de toekomst en activiteiten die moeten worden gestandaardiseerd en geautomatiseerd uitvoeren.

“Wij erkennen dat er een beperking en crunch rond getalenteerde individuen, en als we doorgaan met mensen die afhankelijk zijn van alle activiteiten die we uitvoeren blijven, dat gaat een remmer in de manier waarop we dingen doen,” zei hij.

Whiteing geconcludeerd dat; Microsoft’s lancering van Azure Geo in Australië, zal het meest gunstig voor de bank zijn.

“We zullen doorgaan met meer duwen in de cloud, en natuurlijk met een cloud service aanbod in Australië is een enorm voordeel. Het is een sterk gereguleerde industrie, hebben we een aantal regels die we nodig hebben zich te houden aan en zal blijven houden aan, en werken met onze toezichthouders om hen te helpen begrijpen een lokale cloud-aanbod zal massaal voor ons, “zei hij.

CBA heeft ook een tijdelijke lock-functie waarmee credit card klanten om een ​​misplaatste credit card slot, terwijl ze op zoek naar gebruik van hun CommBank app of via NetBank, en ontgrendelen het weer als ze het vinden. Bovendien, als de kaart definitief verloren kan worden geannuleerd en herschikt via de app of NetBank, ook.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie