Cloud niet alle vragen te beantwoorden: Digital Realty

Cloud – tot op zekere hoogte – helpt bedrijven de flexibiliteit te vergroten, de kosten te verlagen, en hun IT-oplossingen te vereenvoudigen, maar het is niet de juiste oplossing voor iedereen, legde Damien Spillane, Digital Realty hoofd van sales engineering.

Spreken met de website op het Gartner IT Infrastructure Operations en Datacenter Summit 2014 in Sydney, Spillane gaf toe dat cloud is “absoluut onverslaanbaar” voor een aantal zaken eisen, maar een eigen infrastructuur is nog steeds nodig.

“De cloud is een geweldige enabler maar niet alle vragen te beantwoorden, is het niet de oplossing van alle technologische problemen die CIO’s geconfronteerd worden. Daarom is het vaak een combinatie waarin organisaties een aantal cloud zullen gebruiken en gebruik wat datacenter ruimte, ” hij zei.

Spillane zei dat er verschillende uitdagingen bedrijven nog steeds te maken en vraag wanneer ze kijken naar het verplaatsen van hun gegevens in de cloud.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

“Als ik praat over financiële instellingen, compliance, controle, en de risico’s zijn waarschijnlijk de drie grote dingen financiële instellingen zijn afhankelijk van de technologie en infrastructuur voor. Door het uitbesteden naar de cloud, je verliest dat de controle,” zei hij.

De andere factor is dat je organisaties met in-house systemen die werken, en die zijn aangepast, deze zijn moeilijk te verplaatsen naar de cloud.

Een andere factor die we horen is dat wanneer ze naar de cloud te krijgen, bedrijven niet willen worden opgesloten in een oplossing. Dat de controle en flexibiliteit zijn aspecten die we zullen zien onze klanten suggereren zijn echte redenen voor hen niet om al hun technologie te besteden in de cloud.

Spillane ook doorschemeren dat er een discrepantie die bestaat rondom de kennis over waar is de cloud.

“Er is deze perceptie dat cloud is volledig gescheiden zijn, en het is dit abstracte concept dat eigenlijk niet de aarde raakt,” zei hij.

De realiteit is de cloud doet leven in een datacenter, en ons perspectief is dat als je op zoek bent naar het maken van lange termijn technologie en infrastructuur beslissingen voor uw bedrijf, moet u weten dat de cloud je gaat om uw IT uit te besteden aan is gehuisvest in een datacenter, en het is passend bij uw wensen … of het voldoet aan de rendementseisen, veiligheidseisen, veerkracht eisen en compliance-eisen die uw bedrijf nodig heeft.

Maar met dit te zeggen, Spillane zei bedrijven kunnen “ongelooflijk” besparingen te realiseren als bedrijven te verplaatsen naar een efficiënte datacenter, en het is niet alleen “een appels voor appels vergelijken”.

Hij is gebaseerd op de National Australia Bank – een Digital Realty’s Australische klanten – als een voorbeeld voor hoe de bank besloten; consolideren zijn 30 installaties, als onderdeel van de IT-transformatie strategie, in een Digital Realty gebouwde datacenter om kosten te verlagen.

“Niet alleen de kosten van energie, maar de kosten van onroerend goed, de kosten ervan werken, de kosten ervan verbinden, al deze factoren door het centraliseren die in een enkele site die efficiënter en voordeligste slechts een bill perspectief kan uw bedrijf besparingen realiseren tot aan de stack, “zei hij.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie