Cisco introduceert Managed threat security Defensie dienst

Cisco introduceert Managed Threat Defense, een dienst ontwikkeld om zakelijke netwerken te beschermen tegen een verscheidenheid aan digitale veiligheid.

Hedendaagse bedrijven zijn nu naar verwachting een online aanwezigheid te hebben en zijn gemakkelijker vaststelling van technologie zoals cloud computing, de mobiliteit en het internet van de dingen (ivd). Als apparaten en netwerken worden verbonden in een verscheidenheid van besturingssystemen, apparaten en gebruikers, de kans op een netwerk wordt geschonden is nu niet langer alleen een mogelijkheid – het is vaak het geval dat bedrijven voortdurend moeten verdedigen tegen aanvallen en hebben damage control maatregelen op zijn plaats.

Volgens de 2014; Cisco Annual Security Report, in een steekproef van 30 van ‘s werelds grootste multinationale onderneming netwerken, deelden het feit dat hun organisatie moest verkeer naar websites die malware gehost. Cisco onderzoekers wijzen erop dat we konden worden geconfronteerd “ongekende groei” voor gevorderde kwaadaardige aanvallen in het komende jaar.

2014 veiligheid prognose Cisco’s griezelig suggereert dat de massale inbreuk op de beveiliging bij Target was slechts het begin.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

De cloud provider zegt dat de nieuwe dienst Managed Threat Defense, zal helpen bij de bescherming bedrijven in real-time scenario’s en als de huidige cybercrime tarieven groeien. is een beheerde beveiligingsoplossing die real-time, predictive analytics om aanvallen te detecteren en te beschermen tegen geavanceerde malware over uitgebreide netwerken van klanten geldt.

Managed Threat Defense bestaat uit hardware, software en analytics die monitor, vastleggen en analyseren van bedreigingen. Cisco’s veiligheidsoperaties centers (SOC) toezien op de gegevens die door de service en bieden incident response-analyse, escalatie en sanering aanbevelingen. Het abonnement gebaseerde dienst maakt ook gebruik van Hadoop 2,0 tot predictive analytics van toepassing zijn op afwijkende patronen in netwerken te detecteren, detecteert onbekende aanvallen door middel van streaming telemetrie en biedt incident tracking.

Managed Threat Defense is beschikbaar rechtstreeks van Cisco in de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Hong Kong, Maleisië en Japan.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond