Chrome 50 verbetert de push-notificaties, druppels ondersteuning voor Windows XP

Windows XP gebruiker? Sorry, geen Chrome 50 voor u …

Google Chrome 50 heeft gelanceerd voor Windows, Mac en Linux, waardoor gebruikers een aantal nieuwe functies – maar niet als ze nog steeds met Windows XP of andere oudere besturingssystemen, waardoor de browser niet langer ondersteunt.

“De Chrome-team is verheugd om de bevordering van Chrome 50 aan te kondigen om de stabiele kanaal voor Windows, Mac en Linux,” aldus het bedrijf.

De meeste Web browser statistieken zijn niet de moeite waard de pixels ze zijn geschreven in, maar de Amerikaanse Digital Analytics Program is gebaseerd op harde gegevens van echte mensen en de echte winnaar is Google Chrome met een ruime marge.

Chrome

Google Chrome gevoel traag en traag? Hier is hoe het te versnellen; Meer Google Chrome-extensies om uw productiviteit en privacy te verhogen; Google lost ernstige kwetsbaarheden in de Chrome-browser-update

Plannen om steun te verwijderen voor Windows XP, Windows Vista, OS X 10.6 Snow Leopard OS X 10.7 Lion, en OS X 10.8 Mountain Lion werden geopenbaard in november 2015. Google de beslissing gerechtvaardigd door te wijzen op hoe “deze platforms niet meer actief worden ondersteund door Microsoft en Apple “. Chrome zal blijven draaien op deze platforms, maar het zal niet meer updates en security fixes te ontvangen.

Voor diegene die besturingssystemen die nog steeds compatibel met Chrome, Google zegt dat het “grote inspanningen” bij de ontwikkeling van 50 geleverd.

Een van die updates is een verbetering om meldingen te duwen, waardoor websites die sturen ze om te detecteren wanneer de kennisgeving door de gebruiker gesloten was, dan gebruik maken van analytics om het ontslag van de aanmeldingen te verbeteren door de gebruikers op de site op verschillende apparaten. In wezen zou het betekenen dat als een gebruiker een melding via hun desktop verwerpt, de kennisgeving zal ook worden op hun smartphone of tablet gesloten.

Chrome 50 biedt ook de mogelijkheid voor websites om de browser wat van tevoren moet worden gedownload vertellen, waardoor de website te laden voor de gebruiker sneller dan het al eerder zou kunnen zijn en gebruikers in staat stellen om sneller toegang tot de inhoud die ze willen krijgen. Chrome 50 zal ook Android-gebruikers de mogelijkheid binnen Chrome om te pauzeren of te annuleren downloads.

50 bevat ook 20 security fixes, waarvan sommige werden verstrekt door externe onderzoekers, die Google speciaal bedankt.

“We willen ook graag alle security onderzoekers dat tijdens de ontwikkelingscyclus werkte samen met ons om te voorkomen dat de veiligheid bugs ooit de stal kanaal bereiken bedanken,” aldus het bedrijf in de blog post op de update.

? Artificial Intelligence, Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Google heeft bracht ook een ‘Save to Google’ Chrome-extensie, die doet precies wat het zegt op het tin door gebruikers de mogelijkheid om webpagina’s op te slaan om later te bekijken met slechts een klik, dan is het verstrekken van een speciaal ontworpen gebruikersinterface bekijken te selecteren opgeslagen pagina’s uit latere .

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer