Chinese carriers plaatsen mogelijk specs en namen voor iPhone 6

China Telecom, een van de drie grootste telecom-carriers in het land, lanceerde een online boeking webpagina op vrijdag.

De boeking pagina, met een zeer Apple-achtig design, laat de Chinese consumenten voor een pre-registreren voor een iPhone 6 voorafgaand aan de officiële lancering op 9 september.

Alle online registrars die uiteindelijk een iPhone 6 kopen met China Telecom zal een prepaid kaart ter waarde van 200 yuan (US $ 32,60) worden toegekend, afhankelijk van de webpagina.

De aankondiging kwam ook samen met een foto van drie gekleurde aankomende smartphones elkaar stapelen, boven een slogan in het Chinees betekent “Je bent nog krachtiger dan je zou denken”.

Eerste blik op nieuwe iPhones, betere specs, nieuwe functies, grotere schermen, iPhone 6, Apple Watch uitrol: Winnaars en verliezers; Als Apple een iPhone 6 evenement niet kan streamen, is er echt een onderneming verhaal; Waarom is er geen is? saffier glas, Apple aan ontwikkelaars: Uw apps schaal

China Telecom beschreef ook de specificaties van de iPhone 6 in detail. De volgende generatie iPhone is met “een verbeterde 3 megapixel camera aan de voorkant”, “een beter contact-ID”, “een krachtige quad-core A8 chip”, en “een langer durende 2.100 mAh batterij”, aldus de vervoerder.

Zodra gebruikers klikken voor een reservering op de boeking website, China Telecom geeft dan gebruikers de keuze tussen 4,7 inch en 5,5 inch nieuwe iPhones in de tweede stap.

Echter, China Telecom leverde geen prijzen van de nieuwe iPhone te bieden in haar boekingsproces.

Echter, een uitgelekte foto van China Unicom, de tweede grootste telecom-dragers van het land, stelde dat de kleinere en grotere nieuwe iPhone respectievelijk zal komen met adviesprijs van 5.288 yuan (US $ 861) en 6288 (US $ 1,024) yuan in China, voor het laagste 16G modellen.

De China Unicom foto ook aangegeven Apple zal de 4,7 inch nieuwe iPhone als de iPhone 6 Air en de 5,5-inch als de iPhone 6 Pro noemen.

Op 1 september is de grootste telecom operator van het land China Mobile Beijing tak van de reservering voor de nieuwe iPhone gelanceerd op haar officiële website. De deelnemers in staat zal zijn om voorrang aankoop van de smartphones, wanneer het in de markt wordt aangeboden, maar elke gebruiker is alleen toegestaan ​​om te reserveren voor een enkele telefoon, volgens de website.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, NBN, NBN zal Australië zetten in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow