China zegt dat de VS regelmatig hacks zijn militaire installaties

Twee Chinese militaire websites ontvingen ongeveer 144.000 hacking aanvallen op gemiddeld per maand vorig jaar, waarvan ongeveer twee derde was afkomstig uit de Verenigde Staten.

In een verklaring gepubliceerd donderdag op de Chinese Ministerie van Defensie website, woordvoerder Geng Yansheng zei website van het ministerie, alsmede de website van China Military Online – die wordt bediend het Chinese leger – geconfronteerd met “ernstige bedreiging van aanvallen van hackers” aangezien hun etablissement. Het aantal hacks te richten op de twee sites ook gestaag in de afgelopen jaren gestegen, zei hij.

“Volgens de IP-adressen, het ministerie van Defensie en China Militaire Online websites waren, in 2012, gehackt uit het buitenland gemiddeld 144.000 keer per maand, waarvan aanvallen van de Verenigde Staten goed voor 62,9 procent,” zei Geng in de verklaring.

Ook wees hij op berichten dat de; het Amerikaanse. gepland om de cyberoorlog mogelijkheden uit te breiden, die niet nuttig zijn bij het verhogen van de internationale samenwerking in de richting van de bestrijding van cybercriminaliteit was. “We hopen dat de Amerikaanse kant kan verklaren en te verduidelijken dit,” zei de Chinese defensie-ambtenaar.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Inspelen op de; rapport Mandiant vorige week, die beweerde het Chinese leger lanceerde cyberaanvallen tegen Amerikaanse bedrijven, Geng herhaalde China’s reactie onder vermelding van het rapport was “noch professioneel noch [nauwkeurig]” en “vol mazen”.

Chinese wet verbiedt aanvallen van hackers die onderlinge netwerken veiligheidsgedrag, [en] de Chinese regering heeft altijd resoluut bestrijden van criminaliteit live action ondermijnen. Het Chinese leger [evenmin] ondersteuning voor hacker-activiteit, “merkte hij op.

China eerder zei dat het was, ook een slachtoffer van cyberaanvallen, en stond te popelen om een ​​grotere rol in het bestrijden van cybercrime te spelen. Eerder deze week, de Chinese regering hun bezorgdheid geuit beschuldigingen tegen het land zou, verhogen het risico van conflict en naties weerhouden samen te werken, om het internet te beschermen.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond