China vraagt ​​ID voor mobiel internet, telefonie

China zal de uitbreiding van haar real-naam registratie mandaat om mobiel internet kaarten en vaste telefonie, moet het ministerie van Industrie en Informatie Technologie’s (MIIT) ontwerp-voorstel goedgekeurd te krijgen prepaid.

De People’s Daily meldde vrijdag MIIT had een ontwerpvoorstel te vragen telecom operators om ID-informatie van klanten op zoek naar mobiele telefoons en diensten vaste-lijn evenals draadloos prepaid kaarten te kopen verzamelen gepubliceerd.

“Deze maatregel is om de legitieme rechten van de abonnees en aanbieders van telecomdiensten te beschermen, en om de veiligheid van het netwerk van informatie te beschermen,” zei het ministerie in het voorstel.

Het ontwerp-voorstel werd vrijgegeven op donderdag door de MIIT en het publiek kan zijn adviezen over de plannen lucht vanaf nu tot 15 mei, verklaarde zij.

Veiligheid, Singapore naar VPN rol in de inbreuk op het auteursrecht te herzien; veiligheid, Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tik, Legal, Singapore passeert minachting van de rechtbank het recht te midden van veel controverse, Legal, Singapore PM waarschuwt VS over TPP bekrachtiging

Deze laatste regeling is een uitbreiding van de real-naam registratie systeem dat de consument verplicht om hun ID, om aan te melden voor een prepaid gsm-nummer en simkaart in 2010. Een analist merkte op dan de huidige, nieuwe regel kan nieuwe teken- verminderen ups op de korte termijn, maar zorgen voor een grotere duidelijkheid van de werkelijke abonnee cijfers op de lange termijn.

Echter, de People’s Daily merkte het systeem niet zo vlot gaan als gepland. Chen Jinqiao, plaatsvervangend chief engineer op de China Academy of Telecommunication Research, zei in het rapport, dat 1,13 miljard mobiele telefoon eigenaren van het land, 4 van 10 niet hun ID-informatie te registreren.

Chinese consumenten nog steeds telefoonnummers kopen zonder id’s in plaatsen zoals kiosken, mobiele telefoon reparatie winkels en winkels voor consumentenelektronica, opgemerkt.

Singapore naar VPN rol in de inbreuk op het auteursrecht te beoordelen

Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tik

Singapore passeert contempt of court wet te midden van veel controverse

Singapore PM waarschuwt VS over TPP bekrachtiging