China Unicom breedband snelheden in Beijing upgraden

China Unicom heeft aangekondigd dat het zal beginnen het verhogen van breedband snelheden in Peking vanaf 17 mei 2013, door de geleidelijke afschaffing van de low-end pakketten.

TechWeb gemeld op donderdag, heeft de Beijing dochteronderneming van de Chinese telecom een ​​regeling die snelheden vergroot en maak 4 Mbps de traagste verbinding in de stad gelanceerd. Zij heeft echter niet aangekondigd soortgelijke initiatieven in andere Chinese steden.

Volgens China Unicom, zal Beijing gebruikers met een 512 kbps of 1 Mbps snelheid van de verbinding worden verhoogd tot 4 Mbps, zullen de gebruikers met 2 Mbps-verbinding worden verhoogd tot 10 Mbps, terwijl gebruikers met 4 of 8 Mbps zal worden verhoogd tot 20 Mbps.

Glasvezel-klanten kunnen ook in staat om snelheden tot 100 Mbps te krijgen, terwijl het pakket met de laagste snelheid van 512 kbps – op dit moment 12 procent van de gebruikers – zal worden stopgezet voor het einde van dit jaar.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

De verhuizing is een reactie op het ministerie van Industrie en Informatie Technologie Het doel van China’s, met 75 procent van de Chinese breedband gebruikers op 4 Mbps of meer verbindingen met ingang van dit jaar, een stijging van haar doelstelling van 50 procent in 2012, in het verslag vermeld.

Een rapport van Qihoo 360 vorige maand gevonden landelijk gemiddelde van China bandwitdh tot 3.14 Mbps zijn. gemiddelde bandbreedte Internet Peking werd pas vijfde plaats in het geheel van China op 3,5 Mbps, achter Shanghai en Taiwan op 4,7 Mbps, Macau tegen 4,32 Mbps en Jiangsu op 3,93 Mbps, een apart verslag van China Daily genoteerd.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’