CES: Gizmodogate, en ik heb een gevoel voor humor, heel erg bedankt

Het is niet vaak dat ik mezelf vind het niet eens met mijn collega Larry Dignan, maar ik moet toegeven dat ik was behoorlijk verrast om zijn mening over de hele Gizmodo incident te lezen.

In het geval dat je hebt dit vrijwel geheel inside-the-circuitboard verhaal gemist: Sommige bloggers over bij Gizmodo kreeg hun handen op een stelletje clickers die hen in staat stelde elke tv sets (althans die met een actieve IR-poorten) uit te schakelen ze wilden op de beursvloer op de Consumer Electronics Show, en vervolgens een video gepost van hun ‘hijinks “op de site. (Larry heeft een link naar de video in zijn post inbegrepen, maar gezien de hoeveelheid koppeling-love Gizmodo heeft al gekregen op dit ding vandaag, zie ik niet de noodzaak om ze nog een andere hier te geven.)

[Full disclosure: Zelf heb ik exact dezelfde truc getrokken, maar het enige verschil is dat ik heb het trok aan mijn vrouw, met behulp van SlingBox op afstand om ofwel uitschakelen van de decoder of beter nog, maken haar horloge, laten we zeggen, The Golf Kanaal.]

Ik moet toegeven dat mijn eerste reactie was die van amusement – maar dat duurde ongeveer 30 seconden, wat hoe lang het duurde me te denken over het aantal uren (en de boten vol met geld) was dat in hun CES set-ups verkopers zetten, niet te vergeten hoe het moet hebben gevoeld aan een gastheer op één van die fasen, terwijl de tv onderhouden uitgaan.

CES; Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016; CXO; zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken; CES; Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle, Amazon; CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)

Na al die tijd en geld, ik denk niet dat het onredelijk is voor mensen om geïrriteerd te zijn dat er een overvloed aan Gizmodo bloggers messed ze op – en misschien wel erger, maakte het lijken op de bedrijven zelf niet in staat waren om te trekken uit een basis presentatie .

Zoals voor de Gizmodo verontschuldiging, is het moeilijk te geloven dat ze niet beseffen dat ze “made banen sommige mensen harder” totdat zij de video geplaatst, en ik zou graag denken dat als ze echt spijt over waren, zouden zij niet hebben geplaatst de video in de eerste plaats, maar …

Als ik het slachtoffer van een van hun streken waren, zou ik zeker niet haasten om Gizmodo mijn nieuwste producten te krijgen (en natuurlijk, dat zowel de website, en onze zuster-site ,, zijn concurrenten is * niets * te maken met die aanbeveling ). Dat gezegd hebbende, de slachtoffers zijn tussen een rots en een harde plaats – zij het Gizmodos van de wereld nodig hebben om hun producten hype, en ik zou geschokt zijn als ze iets deden in gevaar te brengen dat. Idem voor de Consumer Electronics Association (die legt op CES), maar op zijn minst moesten zwarte tape volgend jaar aan elke leverancier zodat hun IR poorten blokkeren. Oh, en misschien onder Gizmodo stafmedewerkers een strip zoeken voordat ze kunnen volgend jaar de show in te voeren.

(By the way, nu ik heb dit klaar is, heb ik net gelezen grote post Ed Bott’s op deze – in feite, had ik het eerst te lezen, zou ik alleen maar wees op zijn blog en ik bespaarde het moment van schrijven deze.)

hoed denk je? Heb ik verloor mijn gevoel voor humor heeft Gizmodo te ver gaan, of doet niemand buiten de bekrompen wereld van tech journalistiek eigenlijk zorg over dit verhaal? Vertel me wat je denkt in intercom.

Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016

Zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken

Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle

CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)