Black Friday aanbiedingen van Acer: Laptops en Chromebook

Black Friday is bijna hier en mensen op zoek naar goede deals op Chromebooks of Windows laptops kunnen deze aanbiedingen op Acer-producten de moeite waard vinden. De speciale aanbiedingen zijn in samenwerking met Walmart, Target, en Microsoft winkels.

Meer Black Friday deals

Amazon onthult Black Friday aanbiedingen, gratis betaalde apps, koopje tech; Tiger Direct Black Friday 2014 aanbiedingen zijn onder andere Microsoft Surface 2 tablet voor $ 300; Dell Black Friday / Cyber ​​Monday 2014 deals; Micro Center Black Friday aanbiedingen omvatten $ 100 korting op Apple iMac desktops, $ 229 iPad mini

Aspire E – Deze 15,6-inch Windows-laptop heeft een Core i5-processor en 4 GB geheugen. De touch display is een goede fit met Windows 8.1, de 500GB harde schijf zal omgaan met al uw bestanden, en er is zelfs een dvd-station aan boord. Deze laptop is normaal gesproken $ 599, maar vanaf 27 november zal de Microsoft slaat deze prijs op een lage $ 399.

Chromebook 11 -; Deze Chromebook is normaal gesproken bescheiden geprijsd op $ 199, maar op 28/11 zal Best Buy het nog lager op $ 149 te maken. Dat is een goede deal voor een laptop met een 11,6-inch scherm, Intel Celeron-processor en 2 GB geheugen.

Mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, Apple zal niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Aspire E 11 – Als een klein budget Windows laptop is op uw lijst, moet u kijken op de Aspire E 11, die vuil goedkoop voor Black Friday zal zijn. Het heeft een 11,6-inch scherm, 250GB harde schijf, 2 GB geheugen en draait op Windows 8.1 met Bing. Normaal geprijsd op $ 229,99, begin november 23 Target zal de prijs op 179,99.

Aspire V5 – U zult hebben om de drukte in Walmart trotseren op 11/28 voor de Aspire V5. Deze 11,6-inch Windows-laptop heeft een AMD-processor, 4 GB geheugen, een 500GB harde schijf en een touchscreen. Het zal worden geprijsd op $ 199 bij Walmart voor Black Friday.

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales