Beste Android smartphones voor werk en spel: september 2015 editie

Er is nooit een betere tijd om een ​​Android-smartphone te kopen geweest. Niet alleen is er een enorm scala aan verschillende handsets uit een veelheid van fabrikanten om uit te kiezen, maar wat je krijgt voor je geld is gewoon ongelooflijk.

Alle rah-rah via nieuwe iPhone lanceert begint zielig te voelen; Premium ‘Android smartphones sterven; Samsung reageert op de Galaxy Note 5 S-Pen lek; Apple biedt gratis oplossing voor wazige iPhone 6 Plus camera’s, hoe je het meeste eruit te komen van uw oplaadbare batterijen

Al deze Android-smartphones zijn op gelijke voet met de iPhone voor de kwaliteit, prestaties en prestige, en alles zal u helpen om het werk gedaan wanneer u weg bent van uw bureau. Op veler verzoek heb ik een budget smartphone die verkoopt voor ongeveer $ 200 te toegevoegd.

Al deze apparaten niet alleen voorzien van kwaliteit hardware, zullen ze geven je ook een uitstekende Android user experience (hint: als je een pure Android-ervaring, kregen voor de Nexus).

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; Innovatie; mislukte mode Apple’s gok, innovatie;? Korea’s Minkonet zet inheemse object advertenties boven de VR streaming-dienst

Zoals altijd, zullen de prijzen en beschikbaarheid variëren van Carrier to Carrier, en als je een unlocked toestel te kopen, verwachten dat er een premium prijs vooraf te betalen. Echter, ontgrendeld handsets bieden u de vrijheid om te schakelen tussen de vervoerders als je wilt, een functie die een echte hulp kan zijn om wereldreizigers (niet om hen te helpen geld te besparen, omdat ze kunnen pick-up een lokale SIM te noemen).

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

gefaald mode Apple’s gok

? Korea’s Minkonet zet inheemse object advertenties boven de VR streaming-dienst