Benzine is dus gisteren, wat er op het menu van morgen?

We hebben hier in het verleden hoe Europa is al zwaar in diesel die efficiënter is voor het uitvoeren van voertuigen dan benzine, en nu kan worden gebrand met minder vervuiling geblogd. Mijn blog partner hier onlangs geblogd over de problemen die de maïs / ethanol mensen worden geconfronteerd. Maïs of suiker afgeleid ethanol is gewoon een manier om te proberen om onze beperkte benzine toevoer te rekken. Intussen is de diesel beeld lijkt te krijgen steeds helderder.

Een belangrijke olieraffinaderij heeft zojuist aangekondigd een plan om meer dan achthonderd miljoen dollar in een biodiesel raffinaderij in Singapore te zetten. Nee, dat zou niet een Amerikaanse oliemaatschappij te zijn. Het is Neste van Finland. En ze zullen ‘s werelds grootste productie van biodiesel fabriek te bouwen. Neste plannen om palmolie te gebruiken als grondstof. Dat roept de milieuproblematiek, omdat palmolie vergt vaak vernietiging van de natuurlijke bossen. Er zijn geen inheemse palm bossen die lopen voor honderden mijlen. Geen van deze gedoemd bossen worden vervangen door palmbomen zijn in Europa of Noord-Amerika, natuurlijk.

Ondertussen is er is toegenomen interst in biodiesl in de Verenigde Staten San Francisco draait nu meer dan 1500 voertuigen met dieselmotor op biodiesel, de eerste Amerikaanse stad om de gehele gemeentelijke diesel vloot te zetten.

En tofay er is een grote newespaper profel één Minnesota onderzoeker die hoopt om algen te zetten in biodiesel. Er is zelfs een fansite voor algen als energiebron.

Als u wilt de verschillende wendingen in de biz biobrandstof te volgen: biodiesel, ethanol uit maïs of suikerriet, enz., Hier is de site voor jou.

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten

Singapore opent lab voor FinTech experimenten