Belkin FastFit Keyboard Case: dunner dan de iPad mini

Degenen die een kleine zaak voor de iPad mini hebben andere keuze als mobiele accessoire maker Belkin heeft de FastFit Keyboard Case geïntroduceerd. Op slechts 7mm (0.27in) dik de FastFit Case is dunner dan de slanke iPad mini. Het beschermt volledig de dure iPad mini scherm tijdens het transport en verandert in een solide typen machine met slechts een flip.

5 beste iPad mini toetsenborden; 9 beste iPad toetsenborden (hands-on); Definitief gids voor toetsenborden voor iPad en iPad mini (voorjaar 2013)

Net als andere keyboard cover voor de iPad mini, heeft Belkin het toetsenbord op het FastFit ontworpen met bijna full-sized toetsen die het mogelijk maken voor touch typisten te typen op een behoorlijke snelheid ondanks de geringe omvang van het toetsenbord.

De iPad mini wordt stevig vastgehouden in de FastFit door magneten, de magneten gebruiken Smart Cover-technologie dat de iPad mini aan / uit door het openen / sluiten van de zaak.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

De zaak komt in wit of zwart en is nu beschikbaar bij Belkin voor $ 79,99. De FastFit Keyboard Case is op de weg, zodat een hands-on review is aanstaande.

De selectie van toetsenborden voor zowel de iPad en de iPad mini groeit de hele tijd betekent goede keuze voor eigenaars. De beste van de partij worden behandeld in de onderstaande artikelen.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar