Barnes & Noble voegt een nieuwe Nook tablet met de Samsung Galaxy Tab E

Het was slechts een paar maanden geleden dat het leek alsof Barnes & Noble’s Nook merk, bestaande Android-tablets en een online mediawinkel, was op weg naar uitsterven. Binnen een paar maanden, had Microsoft de samenwerking met het boek verkoper eindigde, 2014 vakantie verkoop waren teleurstellend, en het bedrijf ingediend bij de Nook divisie geheel spin-off.

31 manieren om je iPhone batterij te verbeteren; Voor zakelijke, mobiele apparaten op het punt om irrelevant geworden; Tien redenen om nog steeds als een basis flip-telefoon in de huidige smartphone wereld

Maar in plaats van het beëindigen, de Nook verhaal heeft geleid tot een vervolg dankzij de huidige hardware partner, Samsung. Met de tablet markt in het slop, kan Samsung hebben berekend dat in plaats eindigen haar relatie met een zinkend merk, zou het squeeze out wat de zichtbaarheid kon krijgen voor zijn Galaxy tablets op de planken van de nog steeds omvangrijke aantal B & N winkels puntjes op de land.

Vorige maand heeft het paar onthulde de Galaxy Tab S2 Nook, een versie van de dunste en lichtste tablet van Samsung tot nu toe. Bij $ 399,99, maar het is zeker aan de hoge kant van de tablet prijsklasse, vooral gezien het is een 8-inch model, maar dan wel een met indrukwekkende specs. Nu zijn ze terug op het met een meer betaalbaar apparaat.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

De Galaxy Tab E Nook biedt een groter scherm (9,6 inch), samen met een meer bescheiden prijskaartje ($ 249,99). Dat klinkt geweldig, maar de specificaties zijn even bescheiden, met een lagere resolutie display is dan de Tab S2 (1,280×800 vergelijking met 2,048×1,536), alsmede de helft van de ingebouwde opslag (16GB versus 32GB). Het ontbreekt ook de S2’s vingerafdruklezer, maar deelt zijn vermogen om twee applicaties tegelijk draaien in multi-window mode.

Net als de S2, de Tab E wordt geleverd met $ 5 op de kredietmarkten te gebruiken in de Nook online winkel en biedt drie gratis boeken en drie gratis tijdschriften uit een selectie van titels. Het beschikt ook over “een non-slip, stof-achtig materiaal ‘dat Barnes & Noble aanspraken helpt om een ​​comfortabele grip.

B & N probeert om kopers te verleiden om een ​​Nook tablet met een paar trade-in programma’s te grijpen. Bestaande Nook eigenaren kunnen Galaxy Tabs inleveren in hun huidige apparaat en ontvang een tegoed van $ 50 in de richting van een nieuw model, terwijl iedereen kan de handel in bepaalde Kindles, iPads, en en verdien overal van $ 25 tot $ 200 naar een nieuwe Nook. Of een van deze inspanningen zullen helpen om de Nook fortuinen te stimuleren valt nog te bezien, maar blijkbaar het laatste hoofdstuk van het verhaal is nog niet helemaal is geschreven.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar