Aziatische reizigers wilt vliegen door mobiele

Reizigers in de regio Azië-Pacific zijn erop gebrand om meer reisgerelateerde diensten via hun mobiele apparaten, volgens een nieuwe enquête vrijgegeven dinsdag.

After Hours, Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction, After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, mobiliteit; Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte, innovatie; De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving

Uitgevoerd door travel services provider Sabre Travel Network, de studie bleek dat 51 procent van de Asia-Pacific reizigers graag hun mobiele telefoons te gebruiken om in te checken voor vluchten. Sommige 46 procent zou graag kiezen en hun zetels te veranderen, terwijl 40 procent zei dat ze graag hun mobiele apparaten te gebruiken voor het automatiseren van re-accommodatie diensten moeten hun vluchten worden geannuleerd. Een andere 38 procent zou graag in staat zijn op de vlucht upgrades te boeken.

Volgens Sabre, de respondenten in de regio gaf de hoogste rente in de mogelijkheid om toegang te krijgen tot diensten aan op hun mobiele apparaten. Het onderzoek ondervraagde 800 zakelijke reizigers en toeristen in de regio Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika.

Ondanks de heighten interesse in mobiele reisdiensten, slechts 46 procent – het laagste van alle respondenten – in de regio Azië-Pacific eigenaar van een smartphone, in vergelijking met het algemene gemiddelde van 69 procent en 79 procent in Noord-Amerika.

Sabre merkte wel dat Azië ‘s smartphone ownership snel toeneemt.

Reizen leveranciers en bureaus kunnen het mobiele platform niet langer negeren de cijfers tonen een duidelijke opwaartse trend in de richting van mobiele goedkeuring voor reisdiensten. Dit komt vooral tot uiting in de post-boeking fase van de reis-koopproces, “Hans Belle, Asia-Pacific vice-president van Sabre, zei in het rapport.

Smartphones worden steeds instrument bij uitstek van een reiziger voor het beheer van post-boeken van activiteiten en het verkrijgen van relevante informatie. Dit is een enorme kans voor de reisindustrie om mobiele oplossingen gebruiken om waarde aan hun klanten aan te tonen en creatief te bereiken doelgroepen, “zei Belle.

Volgens de enquête, 28 procent van de frequente reizigers zeiden dat ze waren bereid om reclame te accepteren in ruil voor gratis reis-gerelateerde toepassingen, terwijl 8 procent dat ze er de voorkeur aan betalen voor een dergelijke apps.

Belle merkte op dat er veel experimenteren is geweest op basis van pay-for-diensten, maar reclame heeft zich ontpopt als een “beter verteerbaar keuze” voor reizigers. Dit maakt het mogelijk retailers en application service providers een manier om hun producten te gelde te maken, zei hij.

Star Trek: Negen manieren om onze wetenschap ligt dicht bij de science-fiction

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

De beste tech uitvindingen van alle tijden dat geavanceerde beschaving