AWS voegt Redis in-memory cache ondersteuning

Amazon maakt het makkelijker voor AWS klanten Redis, een in-memory key-waarde winkel die helpt bij het beheren caching en het verbeteren van de prestaties van applicaties cloud kan draaien.

Amazon Web Services lanceert mobiele push-notificaties, Nokia’s developer relations chief verhuist naar Amazon Web Services, Amazon Web Services lijdt uitvalt, neemt neer Vine, Instagram, anderen ermee

Amazon voegt ondersteuning Redis als beheerde dienst binnen ElastiCache, die wordt gebruikt voor bepaling van clusters verdeeld in geheugen caches onder toepassing stack.

Amazon lanceerde haar cloud in 2006 en sindsdien is gekomen om de industrie te domineren. de website crunches de nummers, unearths verborgen geschiedenis, en presenteert een complete gids voor Amazon Web Services, vroeger en nu

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

De Redis caching motor zit tussen de twee lagen en helpt bij het uitvoeren van onderdelen van een aanvraag van het cachegeheugen in-memory data. Volgens Amazon, “kortom, bieden u Redis met een sleutel en een waarde om gegevens op te slaan. Later, bieden u de sleutel en Redis retourneert de data.”

Redis, die wordt gesponsord door Pivotal, sluit zich aan bij Memcached, een andere populaire open source caching engine die integreert met AWS ElasticCache.

Redis ondersteunt verschillende data types, waaronder strijkers, lijsten, sets, hashes, en gesorteerde sets, terwijl ElastiCache ondersteunt Redis redundantie functies, zoals de master / slave replicatie-mogelijkheden in meerdere zones.

AWS ontwikkelaars kunnen een nieuwe Redis cache cluster op het tabblad ElastiCache (binnen de AWS management console) te starten of gebruik maken van een momentopname van een bestaande on-premise Redis installatie, zolang het origineel is in versie 2.6.13 van Redis.

De nieuwe cache dienst is beschikbaar in beta in alle openbare AWS regio’s met prijzen vanaf 22 cent per uur voor een micro-cache node.

Amazon’s aankondiging volgde het voorbeeld lancering van Microsoft’s nieuwe gedistribueerde cache service voor Azure, kondigde op dinsdag.

De Azure cache service is voor Azure applicaties gehost in Windows of Linux VM’s, of toepassingen ingezet in Azure als websites of cloud-diensten, maar Azure Mobile Services ondersteuning zal later komen.

Elk Azure cache service-exemplaar kan tot 150GB van in-memory data, met prijzen die beginnen bij $ 12,50 per maand op een cache grootte van 128MB.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

verder lezen