ANZ belooft AU $ 1 miljard in de richting van starters, kleine bedrijven

ANZ heeft een belofte gemaakt om geld te lenen AU $ 1 miljard startups en kleine bedrijven als onderdeel van haar Banking op Australië programma.

Het maken van de aankondiging in Sydney op dinsdagochtend, ANZ algemeen directeur van Small Business Banking Nick Reade gezegd is het een mythe dat banken niet lenen aan kleine bedrijven, en dat is het zien van een aanzienlijke groei in het bedienen van deze klanten.

“Veel van de nieuwe eigenaren van kleine bedrijven denken dat het enige grote bedrijven die leningen te krijgen van de banken, maar dat is niet het geval. In het afgelopen jaar hebben we goedgekeurd meer dan zeven op de 10 leningen aanvragen van nieuwe kleine bedrijven”, zegt hij genoemd. Hij voegde toe dat toen hij begon in Small Business Banking divisie ANZ vijf jaar geleden, zijn team alleen bestond uit 100 nationale medewerkers. Tegenwoordig bestaat uit ongeveer 800.

Volgens een woordvoerder van de bank, het pand is een 30 procent uplift op het bedrag dat vorig jaar uitgeleend kleine bedrijven.

Op dit moment, ongeveer 10 tot 15 procent van ANZ de kleine zakelijke kredietverlening gaat naar bedrijven in de online ruimte en Reade verwacht dat het snel te groeien.

“Het is Web 2.0-gebaseerde mobiele soorten ondernemingen. Het is meestal jong, jeugdig, high-energy [ondernemers], en op zoek naar hun bedrijf te nemen naar het volgende niveau.”

Ook spreken op de lancering, kleine business coach Robin Dickinson aangeboden startups een waarschuwing voor degenen die denken over duiken in de financiële mogelijkheid om hun dagelijkse werk te ontsnappen.

“Er is een liefdesrelatie met het grote idee, [en] wanneer ze emotioneel gehecht raken, blind voor de commerciële realiteit en de uitvoerbaarheid worden zij – de nummers, zoals ze zeggen. – Dat eigenlijk dat het werk kan maken Eerst en vooral, hebben dat het vermogen om objectief over te zijn, “aldus Dickinson.

Veiligheid; Het Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank shuffle tech executive dek, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld; Big Data Analytics;? NAB, Westpac-backed Australian startup lanceert Open Data Marketplace

[Sommigen zien] in te gaan op uw eigen bedrijf als een ontsnapping uit iets dat niet heeft gewerkt. In uw eigen bedrijf, met name in deze economische klimaat, dat is gewoon niet goed genoeg reden. De nummers zijn net aan het werk.

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

? NAB, Westpac-backed Australian startup lanceert Open Data Marketplace